CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
ALTRES ANYS
3
2
1

JORNADA DE PORTES OBERTES I VISITES VIRTUALS

Com cada 5 de juny amb motiu del dia mundial del medi ambient el jardí obre les seues portes de forma gratuïta, i per als que no pugau vindre, us donem una alternativa.

+ saber més

L’EXPOSICIÓ DEL JARDÍ AL BOSC DISPONIBLE AMB VISITA VIRTUAL

En març es va inaugurar l'exposició Del Jardí al Bosc. Però com encara no es pot accedir als espais tancats, vos hem preparat una alternativa per a poder visitar-la.

+ saber més

NI BLANC NI NEGRE, VERD

Per compensar la falta de InsPiraTs pel Botànic, portem una nova iniciativa en forma d'il·lustracions sense color perquè les ompliu de color i es retrobeu amb la natura.

+ saber més

EL JARDÍ BOTÀNIC TORNA A OBRIR LES SEUES PORTES

Després de setanta-nou dies de confinament, el Jardí Botànic de la Universitat de València torna a obrir les seues portes al públic.

+ saber més

CELEBREM EL DIA DELS MUSEUS I DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES AMB UN VÍDEO MOLT ESPECIAL I UN CONCURS

Avui és el Dia Internacional dels Museus i de la Fascinació per les Plantes, un 18 de maig molt diferent. Tot i això, no volem deixar de celebrar un dia que és molt especial per a nosaltres. I ho fem amb un concurs i un vídeo que mostra el Jardí com mai l'havíeu vist.

+ saber més

HERBARI I BANC DE GERMOPLASMA, COL·LECCIONS CONFINADES

Dedicades a la preservació d’espècies, estan acostumades al confinament dels seus prestatges i congeladors, però no al dels seus conservadors. Com es gestionen ara?

+ saber més
3
2
1
validxhtml validcss