CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ALTRES ANYS
5
4
3
2
1

19 - 20 OCTUBRE. JORNADA D'ORQUÍDIES EN TARDOR 

Un any més, l'OVAL ens convida a participar d'un cap de setmana en el Botànic al voltant d´aquestes plantes tan fascinants, amb zona d´exhibició i venda, visites guiades, tallers i conferències, i activitats infantils.

+ saber més

17 OCTUBRE - JORNADA: 25 ANYS DE MICRORESERVES DE FLORA

Una iniciativa per commemorar la creació d'aquesta figura per part de la Generalitat Valenciana, mitjançant diferents xarrades i la inauguració de dues exposicions. Organitzen el Jardí Botànic i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica. 

+ saber més

EL BOTÀNIC PARTICIPA EN EL SALÓ DE L’ARBRE

Quarta edició d'aquest important punt de trobada del sector de l'arbre urbà i ornamental, on els nostres experts en exemplars monumentals no podien faltar. 

+ saber més

Enguany volem dedicar de forma simbòlica al Canvi Climàtic el nostre cicle de jazz. Us convidem a gaudir del millor Jazz però amb una visió ambientalista.

+ saber més

TALLERS INFANTILS A SETEMBRE. ELS BOSCOS PER A LES PERSONES

Abans de tornar a l'escola, us proposem uns dies de tallers molt divertits i educatius al Botànic on descobrir els diferents tipus de boscos que hi ha al nostre planeta.

+ saber més

JUNY-JULIOL. ESCOLA D'ESTIU AL BOTÀNIC PER A XIQUETS I XIQUETES

Tornen els tallers del Gabinet de Didàctica per vacances d'estiu. Enguany aprendran de nutrició saludable i de com convertir-se en tots uns experts en crear un planeta millor. Matrícula oberta.

+ saber més
5
4
3
2
1
validxhtml validcss