CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ALTRES ANYS
7
6
5
4
3
2
1

4-5 DESEMBRE. TORNA PINTA'NS DE NADAL!

Una vegada més, menuts i menudes podran participar del concurs infantil de dibuix per representar la imatge de la postal de Nadal del Botànic. Enguany en format presencial! 

+ saber més

YOUNG CLIMATHON AL BOTÀNIC

El Jardí Botànic i el Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la UV van liderar una vegada més aquesta iniciativa amb centres educatius.

+ saber més

28 NOVEMBRE. MERCAT D'HORTA I DEGUSTACIÓ AL BOTÀNIC

Aquest diumenge el Jardí s’omplirà, més si és possible, d’aromes, colors i veus amb un mercat amb parades de diferents mercats de la ciutat. 

+ saber més

17 - 25 NOVEMBRE. DIÀLEGS DEL MERCAT

Sota el lema Els Mercats Municipals com espais de cultura i convivència, el cicle d’activitats proposa converses amb persones expertes, una exposició, un mercat de productes de l’horta i una visita a Mercavalència.  

+ saber més

15 - 28 NOVEMBRE. SETMANA DE LA CIÈNCIA AL BOTÀNIC

Visites guiades, audiovisuals divulgatius, un taller de còmic i una jornada de portes obertes conformen la programació de caràcter gratuït del nostre particular ‘Jardí de ciència’ d’enguany.

+ saber més

TORNEN ELS CURSOS DEL BOTÀNIC

D'octubre a gener podreu gaudir d'una nova edició dels cursos del Botànic. Les plantes i les vostres ganes d’aprendre seran el denominador comú.

+ saber més
7
6
5
4
3
2
1
validxhtml validcss