CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
ALTRES ANYS
3
2
1

NI BLANC NI NEGRE, VERD

Per compensar la falta de InsPiraTs pel Botànic, portem una nova iniciativa en forma d'il·lustracions sense color perquè les ompliu de color i es retrobeu amb la natura.

+ saber més

EL JARDÍ BOTÀNIC TORNA A OBRIR LES SEUES PORTES

Després de setanta-nou dies de confinament, el Jardí Botànic de la Universitat de València torna a obrir les seues portes al públic.

+ saber més

CELEBREM EL DIA DELS MUSEUS I DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES AMB UN VÍDEO MOLT ESPECIAL I UN CONCURS

Avui és el Dia Internacional dels Museus i de la Fascinació per les Plantes, un 18 de maig molt diferent. Tot i això, no volem deixar de celebrar un dia que és molt especial per a nosaltres. I ho fem amb un concurs i un vídeo que mostra el Jardí com mai l'havíeu vist.

+ saber més

HERBARI I BANC DE GERMOPLASMA, COL·LECCIONS CONFINADES

Dedicades a la preservació d’espècies, estan acostumades al confinament dels seus prestatges i congeladors, però no al dels seus conservadors. Com es gestionen ara?

+ saber més

UN DIA DEL LLIBRE DIFERENT 

Per iniciativa de la nostra biblioteca, els nostres companys i companyes del Jardí ens conten què estan llegint i què ens recomanen en este dia especial.

+ saber més

MANTENIR EL BOTÀNIC EN TEMPS DE CONFINAMENT 

Nosaltres parem però la natura no! Així, tot i que el manteniment s’ha vist reduït a la mínima expressió, el Jardí continua necessitant atenció. 

+ saber més
3
2
1
validxhtml validcss