CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
ALTRES ANYS
2
1

CELEBREM EL DIA DELS MUSEUS I DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES AMB UN VÍDEO MOLT ESPECIAL I UN CONCURS

Avui és el Dia Internacional dels Museus i de la Fascinació per les Plantes, un 18 de maig molt diferent. Tot i això, no volem deixar de celebrar un dia que és molt especial per a nosaltres. I ho fem amb un concurs i un vídeo que mostra el Jardí com mai l'havíeu vist.

+ saber més

HERBARI I BANC DE GERMOPLASMA, COL·LECCIONS CONFINADES

Dedicades a la preservació d’espècies, estan acostumades al confinament dels seus prestatges i congeladors, però no al dels seus conservadors. Com es gestionen ara?

+ saber més

UN DIA DEL LLIBRE DIFERENT 

Per iniciativa de la nostra biblioteca, els nostres companys i companyes del Jardí ens conten què estan llegint i què ens recomanen en este dia especial.

+ saber més

MANTENIR EL BOTÀNIC EN TEMPS DE CONFINAMENT 

Nosaltres parem però la natura no! Així, tot i que el manteniment s’ha vist reduït a la mínima expressió, el Jardí continua necessitant atenció. 

+ saber més

EL BOTÀNIC CESSA LES ACTIVITATS I TANCA TEMPORALMENT

Fins a nou avís, suspenem totes les activitats i tanquem al públic, però continuem amb vosaltres a través dels nostres mitjans digitals.

+ saber més

ESPORES, LA VEU DEL BOTÀNIC, ES RENOVA!

Ja podeu gaudir de la nova web i imatge de la nostra revista digital sobre plantes que omplim cada setmana amb articles, vídeos i entrevistes al voltant de la botànica, els jardins i la natura.

+ saber més
2
1
validxhtml validcss