CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ALTRES ANYS
6
5
4
3
2
1

29 NOVEMBRE - YOUNG CLIMATHON 

Una jornada amb instituts per treballar reptes climàtics propers amb l'objectiu d'analitzar-los i proposar estratègies de gestió i acció. 

+ saber més

18 - 24 NOVEMBRE. UN JARDÍ DE CIÈNCIA

El Botànic celebra la 'Setmana de la Ciència' amb activitats divulgatives i una jornada de portes obertes amb visites guiades i tallers.

+ saber més

CURSOS DE TARDOR - HIVERN

De novembre a març podreu gaudir d'una nova edició del cursos del Botànic. Les plantes i les vostres ganes d’aprendre seran el denominador comú.

+ saber més

26 OCTUBRE - CONSULTA CIUTADANA CONCISE

El Botànic acull aquesta consulta ciutadana sobre el paper de la comunicació científica en la societat, emmarcada en el projecte europeu CONCISE i coordinada des de la Universitat de València.

+ saber més

19 - 20 OCTUBRE. JORNADA D'ORQUÍDIES EN TARDOR 

Un any més, l'OVAL ens convida a participar d'un cap de setmana en el Botànic al voltant d´aquestes plantes tan fascinants, amb zona d´exhibició i venda, visites guiades, tallers i conferències, i activitats infantils.

+ saber més

17 OCTUBRE - JORNADA: 25 ANYS DE MICRORESERVES DE FLORA

Una iniciativa per commemorar la creació d'aquesta figura per part de la Generalitat Valenciana, mitjançant diferents xarrades i la inauguració de dues exposicions. Organitzen el Jardí Botànic i la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica. 

+ saber més
6
5
4
3
2
1
validxhtml validcss