CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
L'ARTESANIA DE LA CERVESA

CURS DE CATA I MARIDATGE

DIA: 22 - 24 JUNY 2015

MATRICULA: 16 MARÇ - 18 JUNY 2015
SESSIONS: 22, 23 i 24 de juny de 2015
PROFESSOR: José Tomás, enòleg i mestre cavista
LLOC: Sala Cavanilles
HORARI: de 18 a 21h
PREU: 50€ 
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic que desitge inciar-se al món del tast i l'elaboració de la cervesa.

Gra d'ordi, flor de llúpol, llevat i aigua, són els quatre ingredients bàsics de l'extraordinària beguda refrescant que és la cervesa, tan vinculada culturalment als països del centre i nord d'Europa. Una llarga tradició que es remunta a Egipte i Mesopotàmia, i que també s'ha estès al nostre país malgrat la nostra gran tradició vinícola. Ara ja s'ha convertit en la reina indiscutible de l'estiu pel seu baix contingut alcohòlic, el seu particular sabor i el seu efecte refrescant. Però no solament consumim, ja que a la peninsula som productors de grans marques cerveseres que cada vegada més es comercialitzen a nivell internacional.

Un interès creixent amb un públic cada vegada més selecte, desitjós de conèixer més a fons la diversitat i els matisos que tanca la cultura de la cervesa. Així, des del Botànic vos convidem a participar de la segona edició del curs "L'Artesania de la cervesa" per descobrir aquest món tan poc conegut de mà de l'enòleg José Tomás.

El seu cultiu, el seu procés d'elaboració, les seues varietats i sobretot els requisits bàsics per a aprendre a degustar-les, distingir-les i assaborir més intensament tot el seu sabor. Sense oblidar una part molt important, el maridatge, per aprendre a combinar-les correctament amb aquells aliments que potencien encara més totes les seues qualitats. Tres sessions de tast amb una estupenda selecció de cerveses acompanyades per una tapa (per sessió), que amenitzaran la segona setmana de juliol als qui espereu les anhelades vacances d'estiu.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss