CULTURA I COMUNICACIÓ | 2022
TALLER NANOMAKEA: CONSTRUEIX EL TEU PROPI REFUGI ZOME

ACTIVITAT INFANTIL DE CONSTRUCCIÓ COL·LECTIVA DE CABANYES AMB TETRABRICKS I CARTÓ

DIA: 29 NOVEMBRE 2014

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 17 - 28 NOVEMBRE 2014
ORGANITZA: MAKEA TU VIDA
OBJETIUS: passar una estona divertida jugant, entendre que a casa generem massa brossa i prendre consciència de com reduir-la; utilitzarem residus domèstics i restes de material de l'exposició REHOGAR per a generar el nostre zonohedro.
HORARI: dissabte d'11 a 13h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 10€. Dirigit a xiquets de 6 a 12 anys 

A través de les històries i invents de la xicoteta Mak ens endinsarem en les seues vivències en l'Illa de ColaboraBora, on compartirà amb tots nosaltres les seues receptes per a construir cabanyes i refugis que utilitza per a despistar i amagar-se dels malvats Plagi i Propietari. Però, qui és Mak? doncs una xiqueta nascuda en el si d'una família de recuperadors impulsius (creatius i recicladors) que ens guiarà a través de les muntanyes de brossa i desaprofitaments que generem, per a explicar les mil i una maneres d'aprofitar els materials per a construir noves coses.

És el cas dels zomos o construccions geodèsiques! Un zome és una estructura composta per rombes els costats dels quals són sempre iguals i que les seues diagonals van variant. Mak ens ajudarà a entendre la seua geometria perquè puguem construir un nosaltres mateixos, a través d'aquest taller en el qual primer jugarem, açò sempre!, i després inventarem, muntarem i makearem el nostre propi refugi. Una activitat de reciclatge creatiu que emfatitza l'experimentació lliure amb materials de desfet per a la construcció de nous productes, que està emmarcada dins de l'exposició REHOGAR 6, del col·lectiu Makea la teua vida, que s'exposarà en el Jardí Botànic fins al pròxim 11 de gener.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRICULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16 o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss