CULTURA I COMUNICACIÓ | 2022
JARDINS

EXPOSICIÓ DE ALICIA IGLESIAS

DIES: 25 SETEMBRE - 23 NOVEMBRE 2014 
AMPLIEM L'EXPOSICIÓ FINS A L'11 DE GENER DE 2015!  

SALA D'EXPOSICIONS DEL BOTÀNIC, ENTRADA GRATUÏTA
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 20h 

El Botànic presenta Jardins, el nou projecte de l’artista Alicia Iglesias. Una mostra intimista de suaus colors i textures, inspirada en el propi Jardí Botànic i l’atmosfera lírica dels poemari de Rilke que porta el mateix nom. 

Pintures, escultures, dibuixos i llibres d’artista on els arbres i els tons pastís s’emboliquen amb materials orgànics com el paper i el cartó, els traços de grafit o els brodats amb fils de cotó. Peces que transmiten bellesa, calma, serenitat i intensitat, mitjançant escenes vegetals del Jardí tamisades pel filtre inspirador que la lectura dels poemes del autor austrohungar va provocar en Alicia.

I és que durant quatre anys, l’artista madrilenya va estar afincada prop del Botànic, passejant quasi diàriament per aquest singular espai verd; i tant es va fascinar per l’univers dels jardins que va canviar dràsticament el seu estil pictòric. Llicenciada en belles arts i amb més de 15 anys de trajectòria d’exposicions individuals i col·lectives per Espanya, França i Alemània, ens convida ara navegar per aquest món aguamarina de sensacions inspirades en la natura.

Una mostra que s’inaugurarà el 25 de setembre a les 19h en la Sala d’exposicions i que romandrà al Jardí fins a finals de novembre.  

Més informació: www.aliciaiglesias.c

validxhtml validcss