CULTURA I COMUNICACIÓ | 2022
JORNADA: ELS HORTS URBANS, UNA RESPOSTA SOCIAL

JORNADA GRATUÏTA

DÍA: 11 SETEMBRE 2014

ORGANITZA: Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València
LLOC: Auditori Joan Plaça
HORARI: 
9.45h - 13h

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València organitza aquesta jornada sobre horts urbans, en col·laboració amb el Botànic i IMELSA, que tindrà lloc a l’Auditori Joan Plaça del Jardí de 9.45h a 13h. Un dia per parlar d’aquesta iniciativa que s’estén com la pólvora a l’Europa de la crisi actual i que va més enllà de la seua expressió com activitat d’oci, fent resorgir l’horta com a una eina de marcat caràcter social que promou l’autoconsum i amb funcions ambientals, urbanístiques, saludables i estètiques. 

L’acte,  serà inaugurat per Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València, Salvador Enguix, Diputat de Medi Ambient, i Jorge Hermosilla, Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la UV. La ronda de conferències començarà amb Inmaculada Revuelta (Departament de Dret Administratiu i Dret Processal de la UV) que ens parlarà dels “Horts urbans: consideracions conceptuals, funcionals i normatives”. I desprès, Ernest Cano (Departamento d’Economia Aplicada de la UV) ens farà reflexionar amb “Els horts urbans comunitaris en el context de l’actual crisi”.

Finalment, s’organitzarà una taula rodona moderada per Jorge Hermosilla en la que participaran diferents especialistes en la matèria com Enrique Aguilar (President del Tribunal de les Aigües), Vicent Parra (Ajuntament de Xàtiva), José Vicente Ubeda (Diputació de València) i Myriam Mestre (Cooperatives Agroalimentàries de la C. Valenciana).

L’entrada és gratuïta i està oberta al públic general però l’aforament és limitat, així que s'ha de fer matrícula prèvia mitjançant la pàgina web del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial. Es lliurarà certificat d’assistència.

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DE LA JORNADA:

validxhtml validcss