CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019

PROJECCIÓ: LA FUENTE DE LA VIDA


CICLE DE CINE "VISIONS ARBÒRIES"

DIA: 21 NOVEMBRE 2013 

AUDITORI JOAN PLAÇA. DIJOUS, 19h
ENTRADA LLIURE, AFORAMENT LIMITAT

VER CICLE DE CINE COMPLET

La gran pantalla arriba al Jardí amb “Visions arbòries”, un cicle de cinema emmarcat en la Campanya 2013 del Botànic “L'Herència dels Arbres” amb una particular selecció de pel·lícules de diferents geografies i gèneres, que tindran com a protagonistes als arbres. Una iniciativa de caràcter gratuït que tindrà lloc en l'Auditori Joan Plaça del Jardí des del pròxim 14 de novembre fins al 16 de gener. Les pel·lícules seran projectades en castellà i acabarem cada sessió amb un cinefòrum que serà moderat per Montserrat Hormigos Vaquero (doctora en comunicació audiovisual i autora del projecte “L'Herència dels Arbres”) per a poder analitzar la pel·lícula després del visionat.

21 DE NOVEMBRE. LA FUENTE DE LA VIDA
Darren Aronofsky, 2006 (96 min)
Història de ciència-ficció que aborda la recerca d’un home i el seu intent a través del temps de salvar a la dona de qui està enamorat. Des de l’Espanya del segle XVI, l’heroi tractarà de trobar l’Arbre de la Vida, l’entitat llegendària maia que atorga la immortalitat a aquells que beuen la seua saba, per curar a la seua esposa malalta de càncer. Una odissea sobre la vida, la mort, l’amor i el cicle de la natura. 

La fuente de la vida  és una odissea al voltant de l’eterna lluita d’un home per salvar la dona que estimaDarren Aronofsky

validxhtml validcss