CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

TALLER SAFARI RESIDUAL


TALLERS DE DISSENY I REUTILITZACIÓ AL BOTÀNIC

DIES: 12-14 NOVEMBRE 2013

PRIMER DIA DE MATRICULA: 23 OCTUBRE 2013
HORARI: dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 30€ (Pack de 3 o més tallers: 15% de descompte sobre el total. Socis de l'ADCV: 2€ de descompte per taller; Descomptes no acumulables)

L'exposició col·lectiva REHOGAR 5 continua activa al Botànic a través dels “Tallers de Disseny i Reutilització” que ens proposa el col·lectiu Makea tu Vida, organitzador de la mostra. Activitats participatives per a tots els públics que tindran lloc en el Jardí durant tot el mes de novembre, on aprendre a aprofitar els residus com a matèria primera en la creació de nous objectes útils per a la nostra llar amb els diferents artistes que han participat en la mostra.

I és que eixa és l'essència de REHOGAR, que podreu visitar fins al pròxim 24 de novembre en l'Antic Edifici de Recerca del Jardí Botànic. Un lloc que irradia conscienciació mediambiental i creativitat a parts iguals, i que es convertirà en un espai real de treball on poder construir i imaginar inspirant-nos en les diferents solucions reciclades per a l'hàbitat que s'exposen.

TALLER “SAFARI RESIDUAL”
PEPE GIMENO (Valencia) www.pepegimeno.com 
Safari Residual és una experiència en la qual proposem deixar de costat les eines utilitzades habitualment en la gràfica per a trobar-nos cara a cara amb l'essència de la composició.

Per a açò, recolzant-nos en els principis bàsics de la percepció, treballarem directament sobre materials trobats. Amb ells cercarem enunciats plàstics que doten d'interès visual les diferents propostes que es desenvolupen al llarg del taller.

Triar, ordenar, categoritzar, donar sentit al caos, en definitiva, va a ser l'activitat central d'aquest projecte. Crear emoció a través de la brossa, tot un repte.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRICULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss