CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019

TALLER WOOL TIRE: NET ROCKING


TALLERS DE DISSENY I REUTILITZACIÓ AL BOTÀNIC

DIES: 1-3 NOVEMBRE 2013

PRIMER DIA DE MATRICULA: 23 OCTUBRE 2013
HORARI: divendres de 17 a 20h; dissabte de 10 a 14h i de 16 a 20h, i diumenge de 10 a 14h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 30€ (Pack de 3 o més tallers: 15% de descompte sobre el total. Socis de l'ADCV: 2€ de descompte per taller; Descomptes no acumulables)

L'exposició col·lectiva REHOGAR 5 continua activa al Botànic a través dels “Tallers de Disseny i Reutilització” que ens proposa el col·lectiu Makea tu Vida, organitzador de la mostra. Activitats participatives per a tots els públics que tindran lloc en el Jardí durant tot el mes de novembre, on aprendre a aprofitar els residus com a matèria primera en la creació de nous objectes útils per a la nostra llar amb els diferents artistes que han participat en la mostra.

I és que eixa és l'essència de REHOGAR, que podreu visitar fins al pròxim 24 de novembre en l'Antic Edifici de Recerca del Jardí Botànic. Un lloc que irradia conscienciació mediambiental i creativitat a parts iguals, i que es convertirà en un espai real de treball on poder construir i imaginar inspirant-nos en les diferents solucions reciclades per a l'hàbitat que s'exposen.

TALLER “WOOL TIRE: NET ROCKING”
PROYECTO ASILO (Alacant) www.sileros.wordpress.com
RE.COLECTIVO (Astúries) www.recolectivo.net / www.reginadejimenez.net

Proyecto de diseño y acción urbana donde trabajaremos con estructuras de llantas de bicicleta para fusionarlas con técnicas textiles experimentales a partir de jerseys de lana. ¿El resultado? La Tire Rocking o llanta que se mece, un diseño que busca su nueva colección de otoño para salir a la calle más calentita que nunca.

Cada participante conformará su propio objeto y a su vez las diferentes formas de conectarse y entretejerse a los del resto de participantes, pudiendo añadir otras estructuras e incluso hibridar usos que permitan amueblar el hogar-urbano. Haciendo de la creatividad colectiva una herramienta transformadora.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRICULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss