CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018

JAZZEJANT AMB BEBÈS


CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2013

DIA: 25 MAIG 2013

ESTUFA FREDA DEL JARDÍ. DISSABTE, 11:00h
ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 11 de maig de 10 a 21h)

Les edats del Jazz, una nova edició dels concerts de jazz del Botànic arriba al Jardí amb diferents actuacions musicals que enguany estaran dedicades a tot tipus de públic. Concerts per a grans i menuts, aficionats i nostàlgics, sabuts i no tan sabuts. Un cicle anual on tothom tindrà cabuda per gaudir de la música, organitzat en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz. 

CONCERT DEL 25 DE MAIG, JAZZEJANT AMB BEBÈS.
JOSEP HERNÁNDEZ REILLO, FRANCISCO BLANCO "LATINO" I TERESA NÚÑEZ.

Els primers anys de vida d’un xiquet són els més importants en la formació del seu cervell, per això és bàsic oferir-li tots els estímuls i sensacions possibles, i aprofitar l’oportunitat de redescobrir-les junt a ell. Així, els nens de fins a quatre anys i els seus acompanyats podran gaudir d’aquest concert interactiu que genera un ampli ventall de sensacions, sobretot quan estem lliures del bagatge musical i les vivències amb les que conta un adult. Els menuts de fins a quatre anys s’acostaran, a través del joc i l’experimentació, a diferents ritmes musicals com el jazz, el swing, el reggae, la salsa o la bossa nova.

Els tòpics diuen que qui escolta Jazz pertany a una franja d’edat concreta i a uns gustos i consums culturals determinats. I tal volta no ens atrevim a escoltar Jazz en casa  junt als nostres fills, ja siguen menuts o adolescents. Fins i tot ens sorprenem quan ens adonem de que aquest estil no formava part dels nostres gustos fa uns anys...

En definitiva, importa l’edat del públic en el Jazz? O el sentiment i l’oïda no entenen d’això? Vos proposem descobrir-ho al Botànic a través de propostes variades a les que, per suposat, podreu assistir diga el que diga el vostre carnet d’identitat.

validxhtml validcss