CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020

INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DEL PAISATGE VALENCIÀ


CURS DE FOTOGRAFIA. 3ª EDICIÓ. PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 25 DE MARÇ

DIES: DEL 7 AL 30 DE MAIG DE 2013

- Classes teòriques: 7, 9, 14, 16, 21, 23 i 30 de maig. Dimarts i dijous de 19.00 a 21.30h a la Sala Cavanilles.
- Eixides pràctiques: dissabte 18 de maig de 9 a 14h, al Garbí, i divendres 24 de maig de 18 a 22h, al Saler.
- Fotoforum: 30 de maig. Dijous de 19.00 a 21.30h a la Sala Cavanilles.

Professors: Luis Calvente i Nacho Boix d'OBJETIVO VALENCIA

Preu: 120€ (inclou el transport en autobús a les 2 eixides)

Dirigit a: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se a la fotografia de paisatge.

Material necessari: càmera reflex o càmera digital compacta amb controls manuals. Targetes de memòria, bateries i accessoris. Recomanable portar trípode.

El Jardí Botànic organitza una altra edició d'aquest curs d'iniciació a la fotografia paisatgística, una de les disciplines més populars dins de la fotografia de natura. De la mà dels fotògrafs professionals Luis Calvente i Nacho Boix d'OBJECTIU VALÈNCIA, aprendrem els coneixements i tècniques bàsiques necessàries per plasmar la bellesa dels diferents ambients que modelen el nostre territori.

I és que qui no s'ha sentit frustrat alguna vegada en intentar fotografiar un paisatge idíl·lic i no obtenir un bon resultat malgrat tenir un bon equip fotogràfic. Amb aquest curs teòric-pràctic podrem traure-li el màxim profit a les nostres excursions i passejades, aprenent a captar imatges del nostre patrimoni natural que resulten impactants, vistoses i equilibrades. 

A més de les classes teòriques hauran dues sortides pràctiques a diferents Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana on amb l'ajuda dels professors podrem posar en pràctica tots els coneixements adquirits. Una de les sortides inclourà un passeig amb barca per l'Albufera per fotografiar el llac i la fauna. A més hi haurà també un Fotoforum final per avaluar els resultats.

Així que si sou entusiastes de la natura i vos agrada la fotografia, no vos perdeu aquest curs de fotografia de paisatge que tindrà lloc al llarg del mes de maig en el Jardí Botànic.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

Més informació:
www.objetivovalencia.es
www.luiscalvente.com
www.nachoboix.com

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA:


INICIACIÓ A LA FOTOGRAFÍA DEL PAISATGE VALENCIÀ

validxhtml validcss