CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019

CREACIÓ ARTÍSTICA AMB ELEMENTS NATURALS


APRÈN LES TÈCNIQUES DEL LAND ART AMB ISABEL ASENSIO ANDRÉS I PARTICIPA D'UNA EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

PRIMER DIA DE MATRICULA: 28 DE GENER

Dates: del 13 d'abril al 25 de maig de 2013. Sessions: 13, 20 i 27 d'abril, i 4, 11, 18 i 25 de maig. Setmana de tutories: del 20 al 25 de maig.


Lloc: Estufa freda del Jardí Botànic 
Horari: dissabtes de 10.30 a 13.30h 
Preu: 300€. Places limitades 
Dirigit a: qualsevol tipus de públic interessat en la creació artística i sensibilitzat amb el medi ambient. Sense coneixements previs necessaris.

Els artistes sempre han trobat en la natura l’espai ideal per a inspirar-se i deixar aflorar tota la seua imaginació, arribant fins i tot a reinterpretar el mateix paisatge com ocorre amb les obres efímeres però sensacionals del Land Art o Art de la terra, una disciplina cada vegada més sonada. Per això et convidem a connectar amb la natura al Botànic amb aquest curs de “Creació artística amb elements naturals”.

La natura i la creativitat seran els fils conductors d’aquest projecte on aprendrem a convertir els elements vegetals del nostre paisatge en materials artístics. Fulles, branques, terra, fruits… amb els que podrem crear belles composicions que ens connectaran amb el nostre entorn més natural. Ja siga jardí, muntanya o platja la intenció es conservar el paratge, sentir-lo com a ésser viu i interaccionar amb ell, aprofitant els materials que cauen o que es desprenguen de les plantes i els arbres, i fins i tot banyant-los de colors amb pigments totalments naturals. 

De la mà de l’artista Isabel Asensio Andrés aprendrem diferents tècniques de Land Art, Creació Natural i Ecologia, per a crear les nostres pròpies peces artístiques. Un joc de formes, textures i colors al Botànic que es convertirà en un escenari de proves on inspirar-se, recollir materials, practicar, improvisar i finalment participar en una exposició col·lectiva que tindrà lloc a l’Estufa Freda i a l’exterior del Jardí durant tot l’estiu.

Els alumnes treballaran durant un mes amb l’artista al mateix espai expositiu, localitzat enmig del Jardí i ple de llum natural, des d'una metodologia didàctica molt propera i conjugant diverses disciplines artístiques per a aconseguir un art multidisciplinar i molt personal.

Isabel Asensio Andrés, és llicenciada en Belles Arts i combina la seua labor de creativa i artista amb la de la docència. Treballa majoritàriament amb elements naturals sempre des del respecte al medi ambient.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: 
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 06, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-6960-00157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).


CURS: CREACIÓ ARTÍSTICA AMB ELEMENTS NATURALS

validxhtml validcss