CULTURA I COMUNICACIÓ | 2020
PINTANT DE COLORS LA VIDA

CREATIVITAT A LA PRESÓ

ESTUFA FREDA

Del 12 d'abril al 2 de maig

HORARI D'APERTURA

De 10 a 14h i de 16 a 20h.

ENTRADA GRATUÏTA

El Jardí Botànic i el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València presenten l'exposició "Pintant de colors la vida" en col·laboració amb l'Associació Arco Iris Ríe. Una mostra dels treballs artístics realitzats per "Guerreres en temps de pau" i "Casa 12", grups d'homes i dones interns del Centre Penitenciari de Picassent.


Segons ens explica Cari Roig, directora de L'Associació Arco Iris Ríe, "la creativitat és una forma de reconciliar-se amb un mateix i per tant amb la vida". Per això, amb els tallers artístics que imparteixen en diferents Mòduls del centre, intenten despertar i potenciar les habilitats creatives dels interns. A la mostra, trobarem pintures i diferents creacions artesanals realitzades als tallers, que a més es podran adquirir mitjançant l'Associació.

Una exposició emmarcada al projecte "Retrats de Llum. Dones i presó", amb fotografies i un muntatge audiovisual sobre les dones preses al Centre Penitenciari de Picassent, que vol trencar el mur de silenci, frustracions i barreres que separen als de dins i els de fora, per fer visible la seua invisibilitat mitjançant l'acte creatiu. Una exposició que podeu trobar al Centre Cultural la Nau fins a l'1 de maig.

Descarrega ací el fullet de l'exposició:


PINTANT DE COLORS LA VIDA

validxhtml validcss