CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
BLACK VELVET COMBO

JAZZ D'ARRELS

Cicle de Jazz al Botànic 2011

Dia: 18 juny 2011

AUDITORI JOAN PLAÇA, DISSABTE, 19:30h

ENTRADES 3€

Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 4 de juny de 10 a 21h

Arriba una nova edició del cicle de jazz del Botànic amb "Jazz d'arrels", un recorregut per la fusió del jazz amb altres estils. El cicle s'organitza  en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz. 

L’arrel d’un arbre és la part més important per al seu desenvolupament. A través d’ella s’absorbeixen els nutrients que el fan créixer i d’ella dependrà a més el seu aspecte i el vigor del seu creixement. De la mateixa manera, el jazz fa penetrar les seues arrels a diferents terrenys musicals amb un arrelament també profund. Aquest cicle vol ensenyar l’oient, de la manera més didàctica possible, com el jazz es fusiona amb altres estils per donar lloc a músiques amb caràcter propi.

18  DE JUNY, BLUES I JAZZ. BLACK VELVET COMBO

El Blues té una influència innegable per al desenvolupament del Jazz , per això moltes vegades van de la mà. Els intèrprets de Jazz s’inspiraren en el Blues i prengueren les seues progressions d’acords i altres elements estilístics com la blue note, la forma de les melodies i els riffs de Blues. El repertori de Black Velvet Combo recorre diferents corrents i estils del blues i el rhythm & blues dels anys 50 i 60 principalment mostrant la varietat i riquesa d’una música sovint menystinguda en relació al jazz. Gaudirem d'ells en concert el pròxim dissabte 18 de juny a l'auditori joan plaça del Botànic.

Black Velvet Combo són: 

Alfredo Montesinos - guitarra i veu; Fran Moreno - baix elèctric; Emili Pérez - saxo;
Pere Munuera - bateria

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:
validxhtml validcss