CULTURA I COMUNICACIÓ | 2022
LA CULTURA DE L'AROMA

ROSES DE TARDOR AL BOTÀNIC

DIES: 26 - 30 OCTUBRE 2015

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 11 SETEMBRE
PROFESSOR: Juan V. Botella, destil·lador, conreador i docent.
LLOC:
 dies 26, 27, 28 i 30 en la Sala de Seminaris. Sessió pràctica del dia 29 en el laboratori docent.
HORARI: de 16h a 20h
PREU: 50€
DIRIGIT A: Qualsevol tipus de públic interessat en l’ús i les característiques de les aromes de les roses, els olis essencials i/o l'aromateràpia.

Fa ben poc, el Botànic va incorporar a les seues col·leccions una selecció de roses que hui envolten l’Umbracle i és per això que volem retre homenatge a les reines del Jardí i quina forma millor que gaudir i aprendre de les seues aromes.

El curs s’estructura en 5 unitats que van des de el funcionament de l’òrgan de l’olfacte fins el paper de les roses en l’art i la literatura passant per la comparació de les aromes de diferents varietats.

Però no tot és teoria perquè també assistirema una sessió pràctica en què destil·larem, decantarem, envasarem i etiquetarem la nostra pròpia extracció d’oli essencial de gerani malvarrosa (Pelargonium ssp).

I tot açò de la mà de J.V. Botella, destil·lador, productor i bloguer de Revista Espores qui junt amb Natalia Mihailchuk i Cristobal Vidal donaran un tarannà terapèutic i farmacològic al curs. A més, col·laboren Miguel A. Berenguer, farmacèutic i historiador i Antonio Blanquer, farmacèutic i professor universitari.

No deixes córrer l’oportunitat de gaudir de les roses, de les seues essències, de la seua cultura, al Jardí Botànic!

INSCRIPCIÓ:
Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, cridant al 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte 2038-9651-69-6000157596.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss