EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

12 MAIG - 2 JUNY. TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 
http://jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1458#.WsdUASOLTJw
ENFORTIM LA COL·LABORACIÓ AMB LA FÍSICA DEL GREL
El Botànic acollirà una part del cicle de xarrades d'aquest col·lectiu, que pretén apropar la física al públic general des d'un punt de vista...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=377
NOU CICLE DE CURSOS PER PRIMAVERA!
Aprendrem a cultivar roses i orquídies, a tenyir amb plantes tintòries, a interpretar el temps, a fer productes cosmètics vegetals i molt més, participa! De març a juny...
http://jardibotanic.org/?apid=cursos-45
PARTICIPA DE #NATURAPERMANENT! CAMPAÑA DEL BOTÀNIC A INSTAGRAM
Tens un tatuatge d'inspiració vegetal? Si l'element principal és una flor, planta fruit, arbre... participa d'aquesta iniciativa on parlarem de plantes mitjançant els...
http://jardibotanic.org/index.php?ap=natura_permanent&idioma=_val
12 MAIG - 2 JUNY. TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC!
Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 

AGENDA

CURSOSCOSMÈTICA NATURAL

DIES:  11 - 25 ABRIL 2018

Aprèn a fabricar productes cosmètics i sabons totalment naturals, amb aquest taller del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSPLANTES TINTÒRIES

DIES: 24 - 27 ABRIL 2018

La natura i el color en l'art de tintar a través d'un taller teòric i pràctic sobre espècies vegetals amb propietats tintòries.

SABER

 

EXPOSICIONSLA NATURA A LA CIUTAT

DIES: 24 - 29 ABRIL 2018

Mostra de les fotografies guanyadores d'aquest concurs fotogràfic juvenil organitzat per la CAPPEPV

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICNUDOZURDO

DIA: 27 ABRIL 2018

Encetem Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el rock versàtil i envolupant de Nudozurdo. Entrades ja disponibles.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSJARDINERIA BÀSICA

DIES: 7 - 21 MAIG 2018

Converteix-te en un autèntic jardiner amb aquest curs del Gabinet de Didàctica del Botànic. Presumeix per fi d'unes plantes sanes i boniques! 

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSTALLER D'AQUAREL·LA

DIA: 12 - 19 MAIG 2018

Il·lustra Botànica! Practica l'aquarel·la plasmant les plantes del nostre Jardí. Un curs emmarcat al certamen InsPirats del Botànic.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICGENER

DIA: 18 MAIG 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el pop lluminós d'aquest grup valencià. Entrades ja disponibles.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSTALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA BREU RELACIONADA AMB LA NATURA

DIA: 18-19 MAIG 2018

Un curs de jardineria narrativa per fer germinar les nostres idees i convertir-les en relats, emmarcat al certamen InsPirats pel Botànic. 

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSCULTIU D'ORQUÍDIES

DIES: 23 MAIG -  11 JUNY 2018

Aprendrem tots el coneixements pràctics necessaris per a que les nostres orquídies lluïsquen espectaculars al nostre llar.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSTALLER INFANTIL DE DIBUIX

DIA: 27 MAIG 2018

El nostre jardí secret, una activitat gratuïta per a xiquets on l'aquarel·la i la botànica seran les protagonistes, emmarcada al nostre concurs 'InsPirats pel Botànic'. Us esperem!

SABER

 

CURSOSEL MÓN DE LES ROSES

DIES: 2 JUNY 2018

Un curs per a aprendre de la seua història i evolució, però també del seu cultiu i cures específiques, amb pràctiques i visita als reconeguts Vivers Francisco Ferrer.

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSCONCURS: (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

DIA: 2 JUNY 2018

Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, que es complementarà amb diferents cursos per a grans i menuts. Deixa't inspirar per la natura en primavera i participa!

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSFES EL TEU VÍDEO DE NATURA

DIES: 4 - 8 JUNY 2018

Un curs d'iniciació al periodisme ambiental on podràs crear la teua pròpia història de natura mitjançant la creació d'un audiovisual.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSTALLER AVANÇAT DE CIANOTIPIA

DIES: 8 - 16 JUNY 2018

Un taller personalitzat per aprofundir en la tècnica, amb el qual explorarem el màxim de solucions i possibilitats creatives que la tècnica de la cianotipia ens brinda. 

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICJULIÁN MAESO

DIA: 22 JUNY 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el rock setenter de Maeso i el seu inseparable Hammond. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICCARMEN BOZA

DIA: 13 JULIOL 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el característic colp de guitarra i les lletres tan personals de Boza. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICMAGA

DIA: 24 AGOST 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure. Ballem junts poesia amb els ritmes enèrgics però delicats d'aquest grup sevillà. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICTULSA

DIA: 21 SETEMBRE 2018

Tanquem Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el pop envolupant i nostàlgic de Miren Izan, veu i essència del grup. Entrades ja disponibles.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

PITOSPOR JAPONÉS
El pitosporo japonés és una planta molt utilitzada a nivell...

L
M
M
J
V
S
D
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

TE RECOMANEM