EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

EL JARDÍ ES MOU

VÍDEO: INSPIRATS PEL BOTÀNIC 2021
Així va ser la quinta edició del nostre concurs de pintura i narrativa ràpides! Un reportatge de Prosonarte per al Botànic, que reflecteix l'essència de la jornada.
https://www.youtube.com/watch?v=eblsptTrt0Q
21 MAIG – 1 OCTUBRE. TORNA 'SONS AL BOTÀNIC'
Entre cant i cant de pardal, aquesta primavera la música s’obri novament lloc al Jardí amb el nostre cicle de concerts acústics a l’aire lliure. Entrades a la venda.
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
VÍDEO: INSPIRATS PEL BOTÀNIC 2021
Així va ser la quinta edició del nostre concurs de pintura i narrativa ràpides! Un reportatge de Prosonarte per al Botànic, que reflecteix l'essència de la jornada.

AGENDA I RECURSOS

CURSOSINICIACIÓ A LA JARDINERIA (1ª EDICIÓ)

DIES:  20 - 29 SETEMBRE 2021. CURS COMPLET!

Converteix-te en un autèntic jardiner i presumeix per fi d'unes plantes sanes i boniques, amb aquest curs del Gabinet de Didàctica del Botànic.

SABER

 

EXPOSICIONSUSOS ARTESANS I INDUSTRIALS DE LES PLANTES A LA COMUNITAT VALENCIANA

DIA: 23 SETEMBRE - 31 OCTUBRE 2021

Una exposició del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València que ens acostarà a les espècies vegetals més emprades que creixen al nostre territori. 

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSNIT DE LA INVESTIGACIÓ AL BOTÀNIC

DIA: 24 SETEMBRE 2021

Una data per visibilitzar la ciència que es fa des d'Europa i al Mediterrani, on podreu visitar l'edifici d'investigació i el jardí exterior de la mà de les nostres científiques i científics. Inscripció gratuïta, aforament limitat.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSTARDOR

DIA: 1 OCTUBRE 2021 

Amb Tardor canviem d'estació i ens acomiadem de Sons al Botànic! Els valencians ens faran gaudir amb el seu projecte més transgressor, El mal pas. Entrades disponibles.

SABER

 

CURSOSINICIACIÓ A LA JARDINERIA (2ª EDICIÓ)

DIES:  4 - 14 OCTUBRE 2021. CURS COMPLET 

Converteix-te en un autèntic jardiner i presumeix per fi d'unes plantes sanes i boniques, amb aquest curs del Gabinet de Didàctica del Botànic.

SABER

 

VÍDEOELS INCENDIS FORESTALS, COMUNS PERÒ EVITABLES?

Ja està disponible en línia aquesta interessant xarrada del nostre cicle Botànica des del sofà, on vam donar veu a diferents experts en matèria de foc però des d'una perspectiva ecològica. Fes clic!

SABER

 

DIVULGACIÓMONOGRAFIES BOTÀNIQUES

Si sou fans del nostre Jardí, ara més que mai vos convidem a llegir aquestes monografies sobre les seues col·leccions de plantes més emblemàtiques, els arbres monumentals, les palmeres, els cítrics i els cactus. Publicacions que podeu consultar en format digital de forma totalment gratuïta.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ROURES I CARRASQUES

Ara que tots podem eixir d'excursió al camp, us mostrem un vídeo perquè siga senzill identificar les diferents espècies de roures i carrasques que es troben arreu del territori valència, i així poder deixar bocabadats als teus companys de ruta amb els vostres coneixements de botànica.

SABER

 

DIVULGACIÓIDENTIFICA LES AUS DE L'ARBRAT URBÀ

Posem 'Bosc de Plomes', la guia d'aus del Botànic, disponible online de forma gratuïta i Pablo Vera de SEO/Birldlife ens parla de les més comuns i dels seus sons. El tandem perfecte per a iniciar-te en l'ornitologia des de la teua casa!  

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DESTACADA

MARGALLÓ
Espècie relicta i única en el seu gènere, encara que al...

L
M
M
J
V
S
D
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

PROJECTE DE CONSERVACIÓ DEL JBUV

ET RECOMANEM