EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

26-28 MAIG. CURSOS: DIBUIX, NARRATIVA I TALLER INFANTIL
Un cap de setmana amb cursos artístics per a tots els públics, emmarcats al certamen 'InsPirats pel Botànic'. T'apuntes?
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=350
DE RUTA AMB EL BOTÀNIC!
El cicle d’excursions més esperat ja té programació nova, amb diferentes propostes per recórrer les nostres terres de la mà de guies botànics. 
http://jardibotanic.org/?apid=excursions-43
26-28 MAIG. CURSOS: DIBUIX, NARRATIVA I TALLER INFANTIL
Un cap de setmana amb cursos artístics per a tots els públics, emmarcats al certamen 'InsPirats pel Botànic'. T'apuntes?

AGENDA 2016

EXPOSICIONSPOR LAS RAMAS

DIES: 25 MAIG  -  24 SETEMBRE 2017

Una exposició del pintor Manuel Sáez inspirada al nostre Jardí, que omplirà l'Estufa Freda de colors impactants, trames ocultes i una increïble precisió. 

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSTALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA BREU RELACIONADA AMB LA NATURA

DIA: 26-27 MAIG 2017

Un curs per fer germinar les nostres idees i convertir-les en relats, emmarcat al certamen InsPirats pel Botànic. Practica la jardineria narrativa!

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSMERCADET SOLIDARI EN FAVOR DELS GATS DEL BOTÀNIC

DIES: 27 - 28 MAIG 2017

Una iniciativa del Grup de Voluntaris per recaptar fons per als felins. A la zona de l´Umbracle del Jardí durant tot el cap de setmana.

SABER

 

CICLO JAZZPEPE ZARAGOZA

DIA: 27 MAIG 2017

Encetem Llunàtic Jazz, el Cicle de Jazz del Botànic 2017 amb aquest jove trompetista que ens presenta el seu primer disc. Hard bop contemporani sota el títol de La plaça dels somnis. Entrades disponibles a taquilla.

SABER

 

CURSOSTALLER DE DIBUIX I NATURA

DIA: 27 MAIG 2017

Aprèn a pintar paisatges a l'aire lliure amb aquest curs emmarcat al certamen InsPirats del Botànic. Prepara el llapis i deixa't portar!

SABER

 
MATRICULA'T

ACTES I ACTIVITATSIOGA PER A MENUTS AL BOTÀNIC!

DIA: 28 MAIG 2017

Clausurem el nostre cicle infantil més zen amb una sessió especial de ioga en família. Una bona manera de connectar-nos amb els nostres fills i la natura a l'hora!

SABER

 

CURSOSTALLER INFANTIL DE DIBUIX

DIA: 28 MAIG 2017

El nostre Jardí, un món d'inspiració, segona edició d'aquesta activitat gratuïta per a xiquets emmarcada al nostre concurs 'InsPirats pel Botànic'. Us esperem!

SABER

 

CICLO SONSISEO, EN SONS AL BOTÀNIC

DIA: 2 JUNY 2017

Més Sons al Botànic 2017, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb la dolç veu amb textura d'Iseo. Entrades ja disponibles.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSLES ESSÈNCIES FLORALS AL JARDÍ BOTÀNIC

DIA: 3 – 11 JUNY 2017

Aprèn a reconèixer les flors de primavera que entapissen el nostre Botànic i descobreix les propietats de les seues fragàncies, amb l'experta Consuelo Zacarés.

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSEL MÓN DELS CONDIMENTS

DIES: 5 - 14 JUNY 2017

Espècies, plantes aromàtiques, fulles i flors comestibles... un ampli ventall de sabors i aromes vegetals per descobrir amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic.

SABER

 
MATRICULA'T

EXCURSIONSEXCURSIÓ 2. COVES I CASCADES AL RIU JUANES

DIA: 10 JUNY 2017

Més rutes amb el Botànic! En aquesta ocasió marxem cap a Buñol per fer la seua coneguda ruta de l'aigua. 

SABER

 

EXCURSIONSEXCURSIÓ 3. SANT JOAN I L’ALBUFERA EN VELA LLATINA

DIA: 23 JUNY 2017

Una excursió del Botànic per descobrir una faceta diferent de la natura de l'Albufera, al capvespre i des de l'aigua, en la la nit de Sat Joan. Organitza Fil per Randa.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

ARBRE DE L'AMOR
És un arbre molt utilitzat en jardineria des de l'antiguitat per...

L
M
M
J
V
S
D
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL BOTÀNIC

TE RECOMANEM