EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

EL JARDÍ ES MOU

3 - 7 SETEMBRE. QUÈ VA OCÓRRER FA MILIONS D'ANYS? TALLERS PER A XIQUETS
Descobreix amb el Gabinet Didàctica com es va formar el nostre planeta i quins van ser els primers organismes que els van poblar. 
http://jardibotanic.org/jb_admin_2012/content.php?id=383
JAIME GÜEMES, NOU DIRECTOR DEL BOTÀNIC
El doctor en Biologia i conservador de les plantes vives del Jardí, agafa el relleu d'Isabel Mateu com a director del Botànic.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=389
CONTROL BIOLÒGIC AL JARDÍ BOTÀNIC DE LA MÀ DELS XIQUETS I XIQUETES DEL CEIP DE SANT ISIDRE
Per segon any consecutiu, l'alumnat d'aquest col·legi de València allibera marietes al nostre Jardí per combatre la plaga de la cotxinilla acanalada.  
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=388
DESCOBREIX CROMÀTIC JAZZ
En juny comença una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic, que enguany es convertirà en tota una explosió de color! 
http://jardibotanic.org/?apid=cromatic_jazz-197
'CITRUS', ESTRENEM MURAL AL BOTÀNIC!
Tota una explosió de colors... així és la intervenció artística que ens ha fet la gallega Doa Oa al carrer Quart, dins del seu projecte Reforestando i durant la...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=378
3 - 7 SETEMBRE. QUÈ VA OCÓRRER FA MILIONS D'ANYS? TALLERS PER A XIQUETS
Descobreix amb el Gabinet Didàctica com es va formar el nostre planeta i quins van ser els primers organismes que els van poblar. 

AGENDA

EXPOSICIONS(INS)PIRATS PEL BOTÀNIC

DIES: 2 JULIOL - 9 SETEMBRE 2018

Mostra de les obres presentades a la 3ª edició del concurs de pintura i narrativa ràpides del Jardí Botànic, a més d'una selecció de dibuixos infantils del curs per a xiquets englobat al certamen. 

SABER

 

EXPOSICIONSEL JARDÍN SECRETO

DIES: 12 JULIOL - 9 SETEMBRE 2018

Un projecte artístic musical de Lucía Antonini, inspirat en les plantes. Una mostra que podreu gaudir a la sala Hort de Tramoyeres del Botànic durant tot l'estiu. Inauguració més concert el pròxim 12 de juliol.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICMAGA

DIA: 24 AGOST 2018

Més Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure. Ballem junts poesia amb els ritmes enèrgics però delicats d'aquest grup sevillà. Entrades ja disponibles.

SABER

 

TALLERS DE VACANCESPERÒ, QUÈ VA OCÓRRER FA MILIONS D'ANYS? TALLERS PER A XIQUETS

DIES: 3 - 7 SETEMBRE 2018

Descobreix amb el Gabinet Didàctica com es va formar el nostre planeta i quins van ser els primers organismes que els van poblar. Parlarem de volcans, cèl·lules, dinosaures, plantes i molt més!

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICTULSA

DIA: 21 SETEMBRE 2018

Tanquem Sons al Botànic 2018, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb el pop envolupant i nostàlgic de Miren Izan, veu i essència del grup. Entrades ja disponibles.

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 5. CAVES I TEIXOS COM A TESTIMONIS DE TEMPS ANTICS

DIA: 22 SETEMBRE 2018

Una ruta per l'Ombria de Mariola on descobrirem els seus teixos monumentals, entre d'altres espècies botàniques d'interès, i les tradicionals caves de neu que caracteritzen aquest municipi. Cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZCONCERT: ESTÀNDARDS D'ELLES

DIA: 22 SETEMBRE 2018

Amb el canvi d'estació torna Cromàtic Jazz, el nostre cicle de Jazz de 2018, amb "Tardor groga". Així hem batejat l'actuació de swing d'Eva Romero, Iván Cebrián i César Cortes, on es reivindicara el paper de la dona a la història del Jazz.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSVISITES GUIADES GRATUÏTES

DIA: 30 SETEMBRE 2018

Tornar a la rutina després de les vacances serà molt més fàcil, si contactes amb la natura i participes dels nostres un itineraris guiats pel Gabinet de Didàctica del Jardí. Tots els últims diumenges de mes amb l'entrada al Jardí.

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZCONCERT: CRISTINA BLASCO QUARTET-JAZZ

DIA: 20 OCTUBRE 2018

La tardor comença a virar al roig amb l'arribada d'aquesta actuació de jazz en valencià. Acompanyada d'un trio de músics fidel, la cantant presentarà el seu últim projecte "Com un gust meu".

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 6. CAMINS DE SURO A LA SERRA D'ESPADÀ

DIA: 21 OCTUBRE 2018

Aquest Parc Natural castellonenc i els seus característics boscos de sureres, d'incalculable valor ecològic, seran el pròxim destí del nostre cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 7. EL FAR DE L’ALBIR A L’ALFÀS DEL PI

DIA: 10 NOVEMBRE 2018

Un itinerari adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, que ens portarà pels característics penya-segats del Parc Natural de la Serra Gelada. Cicle "De Ruta amb el Botànic".

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZCONCERT: NINA DINAMITA & LA SWING MILICIA

DIA: 17 NOVEMBRE 2018

La tardor es torna marró i amb ella arriba l'última actuació per a adults del nostre cicle de jazz. Veu, trombó, saxo, piano, contrabaix i bateria, composen aquesta formació moderna que no renuncia a les influències de Nina Simone, entre altres dones del jazz. T’uneixes a la swing milícia? 

SABER

 

CICLE DE RUTA AMB EL BOTÀNICEXCURSIÓ 8. 'EL SALTO DE LA NOVIA' AL RIU PALÀNCIA

DIA: 24 NOVEMBRE 2018

L'últim itinerari del nostre cicle "De Ruta amb el Botànic" ens porta fins a un interessant paisatge d'aigua que culminarà amb el conegut Salto de la novia.

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZCONCERT: JAZZEJANT AMB MENUTS

DIA: 15 DESEMBRE 2018

És el torn dels xiquets i xiquetes al nostre cicle de Jazz! Un espectacle creat per Sedajazz per acostar-los als ritmes musicals del jazz, swing, salsa o bossa nova.  

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZCONCERT: SEDAJAZZ KIDS BAND

DIA: 22 DESEMBRE 2018

Tanquem el nostre cicle de Jazz d'enguany amb aquesta jove però virtuosa banda, que ens farà gaudir amb una selecció èxits del rock i del pop però adaptats al Jazz i amb una gran base d’improvisació. 

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

PAPALLONA BLAVA
Aquest singular arbust de belles flors papallona, que també pot...

L
M
M
J
V
S
D
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

TE RECOMANEM