EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

EL JARDÍ ES MOU

26 DES - 4 GENER. TALLERS DE NADAL PER A XIQUETS
Aquestes festes al Botànic els més menuts aprendran de la gran biodiversitat que caracteritza el nostre planeta mitjançant diferents activitats a l'aula i l'aire lliure. 
http://jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1549#.XBNRoCPhDJw
REGALA ELS CURSOS DE TARDOR/HIVERN AL BOTÀNIC!
Cursos fins al mes de març on trobareu cursos sobre recol·lecció de bolets, vinyes i vins valencians, identificació de flora mediterrània, plantes medicinals,...
http://jardibotanic.org/?apid=cursos-45
'CITRUS', ESTRENEM MURAL AL BOTÀNIC!
Tota una explosió de colors... així és la intervenció artística que ens ha fet la gallega Doa Oa al carrer Quart, dins del seu projecte Reforestando i durant la...
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=378
26 DES - 4 GENER. TALLERS DE NADAL PER A XIQUETS
Aquestes festes al Botànic els més menuts aprendran de la gran biodiversitat que caracteritza el nostre planeta mitjançant diferents activitats a l'aula i l'aire lliure. 

AGENDA

EXPOSICIONSQUAN DORMEN ELS ARBRES

DIES: 25 SETEMBRE 2018 - 6 GENER 2018 

Ampliem aquesta mostra fotogràfica de Lluís Ibáñez que pretén posar en valor el nostre patrimoni natural arbori. Organitza el Botànic amb Ateneu de Natura. 

SABER

 

EXPOSICIONSPARC NATURAL DE LA SERRA GELADA. LES LLUMS DE L'ABISME

DIES: 25  OCTUBRE 2018 - 6 GENER 2019 

Una mostra que ens convida a descobrir i posar en valor aquest singular espai natural alacantí, mitjançant les captivadores imatges del fotògraf i ambientòleg Jaume Fuster. Sala Hort de Tramoieres, entrada gratuïta. 

SABER

 

CICLE CROMÀTIC JAZZCONCERT: SEDAJAZZ KIDS BAND

DIA: 22 DESEMBRE 2018

Tanquem el nostre cicle de Jazz d'enguany amb aquesta jove però virtuosa banda, que ens farà gaudir amb una selecció èxits del rock i del pop però adaptats al Jazz i amb una gran base d’improvisació. 

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESTALLERS DE NADAL PER A XIQUETS

DIES: 26 DESEMBRE 2018 - 4 ENERO 2018

Els més menuts aprendran de la gran biodiversitat que caracteritza el nostre planeta mitjançant diferents activitats a l'aula i l'aire lliure, sense oblidar-nos dels jocs, les manualitats, les receptes de cuina i música. Celebra aqueste festes amb el Gabinet de Didàctica del Botànic! 

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSPLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

DIES: 14 - 24 GENER 2019        

Un curs per a aprendre a conrear-les a casa i gaudir de les seues propietats tot l´any, amb el Gabinet de Didàctica del Botànic. 

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSFARMÀCIA NATURAL

DIES: 4 - 14 FEBRER 2018

Aprendrem a prevenir i combatre les malalties més comuns dels nostre dia a dia mitjançant les plantes.

SABER

 

CURSOSINICIACIÓ A LA JARDINERIA

DIES: 18 FEBRER – 4 MARÇ 2019

Converteix-te en un autèntic jardiner amb aquest curs del Gabinet de Didàctica del Botànic. Presumeix per fi d'unes plantes sanes i boniques! 

SABER

 
MATRICULA'T

CURSOSBOTÀNICA VALENCIANA

DIES: 19 FEBRER - 7 MARÇ 2019

Aprèn a identificar les plantes i el paisatge del nostre territori amb experts botànics. Les sessions teòriques es complementaran amb pràctiques de laboratori i eixides al camp.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

GAVARRERA O ROSER CANÍ
L'origen de l'epítet específic d'aquesta rosa,...

L
M
M
J
V
S
D
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

TE RECOMANEM