EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

EL JARDÍ ES MOU

CIÈNCIA A LA FRESCA
A juliol, xarrades científiques i música en directe a l'aire lliure! Nou cicle del Botànic per gaudir de l'estiu a poqueta nit en el nostre Jardí. Entrada lliure.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=422
DESCOBREIX ELS GUANYADORS D'INSPIRATS PEL BOTÀNIC 2019
Héctor Dols i Susana Rodríguez, premi de pintura i narrativa en la quarta edició d'InsPirats pel Botànic.
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=421
JUNY-JULIOL. ESCOLA D'ESTIU AL BOTÀNIC PER A XIQUETS I XIQUETES
Tornen els tallers del Gabinet de Didàctica per vacances d'estiu. Enguany aprendran de nutrició saludable i de com convertir-se en tots uns experts en crear un planeta millor....
http://www.jardibotanic.org/index.php?apid=escola_de_vacances
VINE DE RUTA AMB EL BOTÀNIC I DESCOBREIX LES MICRORESERVES DE FLORA
Obrim una nova edició del nostre cicle d'excursions. En aquesta ocasió se centrarà en la figura de conservació de flora de la microreserva, amb motiu del seu 25 aniversari.
http://jardibotanic.org/?apid=excursions-43
TORNA L'INDIE AL JARDÍ AMB 'SONS AL BOTÀNIC'
La cinquena edició de Sons al Botànic ens porta un cartell espectacular format per Sr. Chinarro, Full, Sandra Bernardo, Neuman, Badlands, i Senior i el cor brutal. 
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
CIÈNCIA A LA FRESCA
A juliol, xarrades científiques i música en directe a l'aire lliure! Nou cicle del Botànic per gaudir de l'estiu a poqueta nit en el nostre Jardí. Entrada lliure.

AGENDA

CURSOSIL·LUSTRANT LA CIÈNCIA

DIES: 10 JUNY - 12 JULIOL 2019

En col·laboració amb Illustraciència acollim aquest curs intensiu amb una formació combinada a distància i presencial. Si us voleu introduir en l’apassionant món de la il·lustració científica no ho dubteu! 

SABER

 

TALLERS DE VACANCESTALLER DE JUNY PER A XIQUETS - CUINA AL BOTÀNIC

DIES: 25 - 28 JUNY 2019

Al mes de juny el Gabinet de Didàctica ofereix un altra edició del seu taller per a petits xefs. Enguany aprendran a fer de nutrició saludable mitjançant receptes sanes i nutritives.

SABER

 
MATRICULA'T

CONFERÈNCIESDIBUIXAR LA CIÈNCIA

DIA: 28 JUNY 2019

Taula redona sobre il·lustració científica. Diferents professionals de la il·lustració científica i de la ciència ens parlaran, en aquesta sessió d'entrada lliure, sobre els seus projectes i experiències. Activitat emmarcada al curs Il·lustrant la ciència 7.  

SABER

 
MATRICULA'T

TALLERS DE VACANCESEXPERTS EN CREAR UN PLANETA MILLOR

DIES: 1 - 31 JULIOL 2019

Durant tot el mes de juliol el Gabinet de Didàctica del Jardí convida als més menuts i menudes a entendre que és això del canvi climàtic i que podem fer per a combatre-lo. Experiments, jocs i molta ciència els espera aquest estiu!

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSCIÈNCIA MINÚSCULA

DIA: 4 JULIOL 2019

Obrim el cicle Ciència a la fresca, xarrades científiques i música a l'aire lliure. En aquesta ocasió ens aproparem al més menut del cos humà, del món vegetal i de l’univers, mentre la música minúscula de Paper Moon acompanya l’intrigant viatge cap allò quasi invisible. Entrada lliure, aforament limitat.

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSCIÈNCIA INSÒLITA

DIA: 11 JULIOL 2019

La segona sessió de Ciència a la fresca ens porta intrigants i poc freqüents aspectes de la botànica i la geologia, acompanyats de la música en directe de Carles Sanchis, amb sonoritats, com no, insòlites. Entrada lliure, aforament limitat.

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DEL MES

XICRANDA
Un clàssic de l'arbratge urbà en zones de clima temperat o...

L
M
M
J
V
S
D
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM