EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

MÚSICA | SONS AL BOTÀNIC

CICLE ACÚSTIC DE MÚSICA INDIE

Torna l'indie al nostre Jardí amb una nova edició de Sons al Botànic, un cicle molt especial en format acústic que podrem gaudir en plena nit sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Música a l'aire lliure i en un ambient relaxatamb artistes del panorama alternatiu nacional. 

En la seua 4ª edicióaquest projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinasconstarà de 6 actuacions musicals que tindran lloc de maig a setembre de 2017, una vegada més sota el patrocini de Cervesa Turia. 

Nouvinguda la primavera obrirem cartell a l'abril amb Nudozurdo i el seu Voyeur Amateur, un disc ambiciósacte-conscient i heterogeni, que arreplega el millor de tota la seua trajectòriaAquesta banda de rock versàtil i sense límits es troba sens dubte en el seu millor momentamb un projecte que juga entre la llum i la foscor, de sons densos, guitarres envolupants i críptics missatges que conviden a la interpretació, i que encaixarà com un guant en l'escenari del Botànic, no us sembla? 

En maig serà el torn de Gener que donarà el toc local que sempre intentem fer patent al nostre ciclePerò encara que canten en valencià el seu pop lluminós no podria ser més internacionalés que combinen de manera molt personal les arrels mediterrànies amb la psicodèlia anglosaxona i el soul nordamericàmés amb Oh germanes!, el seu segon àlbum, han volgut homenatjar l'univers femeníparlant de dones properes i llunyanes de mares, germanes i companyes, i artistes que han il·luminat als cinc components del grup. Un tema transversal a més no poder que enalteix el paper de la dona a la nostra societat 

Julian Maeso i el seu inseparable Hammond seran els mestres de cerimònies del mes junyamb un rock assentat als setanta, amb sabor a soul, country i fins i tot funk. Melodies màgiques, malenconioses i enèrgiques al mateix temps, i una magnífica veu que converteixen el seu últim disc Somewhere somehow en un autèntic viatge de sensacions, colors i sons, perfecte per a començar l'estiu.

En juliol serà el torn de Carmen Boza, undissenyadora gràfica reinventada que va arribar al món de la música mitjançant el fenomen youtube, des d'on va captar l'atenció de milers de seguidors que esperaven amb ànsia cada tema, cada idea que emanava del seu creatiu cap i que la van ficar de ple en l'escena musical amb La Mansión de los Espejos, el seu primer àlbumAmb un característic colp de guitarra característic i unes lletres molt personalspresenta ara La Caja Negra, unou projecte acabat de traure del forn (en abril) amb un so salvatgeauster i descuratperò sofisticat i elegant de pell per a dins, que com ella reivindica la defeneix per complet 

amb la sensació de vacances fluint encara per les venes rebrem a Maga en agost, per a ballar poesia junts a base de ritmes enèrgicscontundents i delicats al mateix temps, mentre la natura es fon amb els sentiments. I és que amb eixa veu i melodies tan especials, Miguel Rivera aconsegueix crear una esfera d'emoció a la que et convida a passar des del primer moment gràcies a la seua simpatia i esperit proper. Un imprescindible i amb raó de l'escena indie nacional que ens presentarà el seu últim treball Salto Horizontal en acústicentre algun que altre tema mític a petició popular. 

setembre diguem fins aviat al cicle de la  de Tulsa. Miren Iza, la veu i essència del grupens convida a conversar mitjançant el seu pop íntegre i únicamb melodies envolupants amb teclats predominants que acompanyen el vaivé del seu intens murmuri nostàlgic.  

Us recordem que els concerts començaran a les 21.30h (obertura de portes a les 21h), que les entrades costaran 15 euros, amb tarifes especials per a xiquets, i que es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma wegow.com. A més, el Botànic és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte. Us esperem en Sons al Botànic 2018! 

PROGRAMACIÓ SONS AL BOTÀNIC 2018

27 ABRIL - NUDOZURDO
18 MAYO - GENER
22 JUNIO - JULIÁN MAESO
13 JULIO - CARMEN BOZA
24 AGOSTO - MAGA
21 SEPTIEMBRE - TULSA