EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

VISITES I TALLERS PER A GRUPS | EDUCACIÓ INFANTIL
A LA CARTA!

FORMULARI DE CONTACTE

NIVELL EDUCATIU: INFANTIL 

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

Aquesta nova modalitat de taller està pensada per a satisfer les demandes i necessitats dels mestres del cicle d'educació infantil. Es crea la possibilitat de realitzar activitats per als centres educatius al Jardí Botànic, tractant aspectes particulars del món de les plantes dins d'un projecte o currículum escolar.

Per exemple, podem combinar una visita guiada amb un itinerari especial a l'horta, amb una activitat pràctica de reciclat (paper o compost). Podem realitzar visites més curtes o llargues, en altres idiomes com en anglès o francès, o aprofundir en temes definits, com l'horta, el reciclat, l'alimentació; o realitzar un taller d'un nivell superior i adaptar-lo al seu cicle, amb els canvis pertinents. Imagina totes les possibilitats, i nosaltres les realitzarem sempre que estiga relacionat amb el món vegetal i ens dones un marge de temps raonable.

FORMULARI DE CONTACTE

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la data i l'activitat a realitzar. Gràcies.