THE GARDEN NOW

IT'S SPRING AT THE GARDEN

AWAKENING FROM SLUMBER

EDUCATIONAL UNIT

Telf. 96 315 68 18 
Fax. 96 315 68 26
gab.didactica@uv.es

Empresa contratada: Ginkgo Educación

Técnicas de la empresa contratada
Pepa Rey
Olga Ibáñez

SUSCRIBE TO THE GABDIDACTICA LIST

ACTIVITIES FOR GROUPS | EDUCACIÓN INFANTIL
DE LA SEMILLA A LA PLANTA

FORMULARI DE CONTACTE

NIVELL EDUCATIU: INFANTIL 

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

Fins l'arbre més gran que et pugues imaginar prové d'una petita llavor. Aprenguem com creixen les plantes, les seues parts i el seu cicle vital, de la llavors fins a la planta adulta. Com a pràctica plantaran una llavor en un test que es portaran al centre escolar o a casa.

OBJECTIUS

Aquest taller té com objectiu que els alumnes d’infantil sàpiguen que aquests vells i magnífics gegants de fusta que són els arbres del Jardí Botànic, foren fa molt anys tan joves com ells, menuts, tan menuts com que van nàixer d’una llavor.

És una immersió al món de les plantes, mostrant-los les parts dels arbres, com es desenvolupen i com s’alimenten, la necessitat de respectar les plantes i com cuidar-les a casa.

Com a recurs didàctic s’empren fitxes d’imatges i panels, a més de fer l’explicació de la germinació de les llavors com un conte. A més de fer participar als alumnes amb sèrie de qüestions sobre les necessitats de les plantes i com es desenvolupen a partir de la llavor.

Este taller tiene como objetivo que los más pequeños aprendan que esos magníficos y viejos gigantes de madera que son los árboles del Jardín Botánico, fueron hace muchos años como ellos, pequeños porque nacieron de una semilla. Queremos introducir a los alumnos en el mundo de las plantas, mostrándoles sus partes, cómo se desarrollan y cómo se alimentan. Se incide en la necesidad de respetar las plantas y cómo debemos cuidarlas en casa. Como recurso didáctico se utilizan fichas de imágenes y paneles, a demás de hacer la explicación de la germinación de las semillas como un cuento. También se les hace partícipes de cuestiones sobre las necesidades de las plantas y como se desarrolla a partir de la semilla.

DURACIÓ

La duració de l'activitats és de dues hores, una hora de visita pel Jardí Botànic i una altra hora de taller.

NOMBRE D´ALUMNES PER GRUP

Mínim de 15 alumnes i màxim de 30. Si són més alumnes es formaran diversos grups.

POTS DESCARREGAR ACÍ EL MANUAL DEL TALLER

FORMULARI DE CONTACTE

Your request has been sent properly. We will get in touch with you soon. Thanks
Please fill in this form with your details and the activity you wish to participate in and we will contact you to confirm your reservation. Thank you.