EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

| NOTÍCIES
26 OCTUBRE - CONSULTA CIUTADANA CONCISE

Aquest dissabte, 26 d’octubre, el Jardí Botànic de la Universitat de València acull una consulta ciutadana sobre el paper de la comunicació científica en la societat, emmarcada al projecte europeu CONCISE i coordinada des de la Universitat de València.

Què en sabem del canvi climàtic? I de les vacunes? Com ens informem sobre aquests temes? Des de CONCISE, projecte europeu coordinat per la catedràtica de Periodisme de la Universitat de València, Carolina Moreno, es vol entendre precisament com construeix la ciutadania europea les seues opinions en temes destacats de l’actualitat científica. Si volem saber quines polítiques públiques aplicar al voltant de temes de ciència i tecnologia és important saber quins són els coneixements i criteris que utilitza la ciutadania per a formar la seua opinió sobre qüestions científiques. 

Així, al llarg de tota la jornada, cent persones arribades de diversos punts de tota la geografia espanyola es reuniran al Jardí Botànic de la Universitat de València per a debatre i comentar temes d’actualitat com el canvi climàtic, les vacunes, els organismes modificats genèticament i l’ús de teràpies alternatives i complementàries.

La consulta ciutadana de dissabte a València és la penúltima que es fa a tota Europa. En el marc del projecte, aquestes consultes ja s’han realitzat a Itàlia, Polònia i Eslovàquia, i finalitzaran el pròxim mes a Portugal. En total, en finalitzar, el projecte haurà recollit les opinions de 500 persones de cinc països diferents sobre temes destacats de l’actualitat científica. 

MÉS INFORMACIÓ

www.uv.es
concise-h2020.eu