EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

| NOTÍCIES
'CITRUS', ESTRENEM MURAL AL BOTÀNIC!

ACTIVITAT EMMARCADA AL FESTIVAL DISTRITO 008 DE 2018

El mur del carrer Quart del Botànic es renova amb Citrus la intervenció de l'artista gallega Doa Oa, emmarcada a la VIII del festival Distrito 008. Diem adéu al magnífic graffiti de Tiboo i els seus arbres encantats que durant 7 anys ens han acompanyat, per donar pas a una nova il·lustració inspirada al fort vincle valencià amb els cítrics. Una explosió de colors que omplirà de vida aquest racó urbà del nostre Jardí a base de taronges, llimes, aranges, i les seues fulles i flors. 

El graffiti forma part del projecte Reforestando de Doa i amb el que pretén recuperar visualment espais abandonats mitjançant magnífiques i evocadores representacions de plantes silvestres autòctones o tradicionalment conreades a aquells llocs on treballa. Escenes vegetals on ressorgeix la vida i que es dispersen pel vent per a arribar tant a zones urbanes com a entorns rurals, mostrant-nos la especial passió que aquesta artista multidisciplinar té per les plantes.  

Volem donar les gràcies tan a Doa Oa com a Tiboo per portar-nos una miqueta del seu talent al nostre Jardí. L'art urbà homenatja la natura i reclama un lloc digne també a la ciutat. T'acostes a vore-lo?

MÉS INFORMACIÓ

DOA OA
GALERIA DE FOTOS DEL MURAL CITRUS 

TIBOO
GALERIA DE FOTOS DEL MURAL 2011, AÑO INTERNACIONAL DE LOS BOSQUES