EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

| NOTÍCIES
GAUDEIX AMB 'SONS AL BOTÀNIC'

CICLE DE CONCERTS ACÚSTICS AL BOTÀNIC

Torna “Sons al Botànic”, el cicle acústic de música indie que ens obri les portes del Jardí per la nit. Una nova oportunitat per aprofitar el bon oratge de la primavera i l’estiu amb bona música a l’aire lliure i un ambient especial sota els nostres arbres monumentals.

Projecte intimista organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinas, on podrem escoltar de molt a prop una gran selecció d’artistes del panorama alternatiu nacional més actual, com és el cas de L.A. que enguany obrirà el cartell del cicle el pròxim 22 d’abril.

I és que per clausurar la gira del seu darrer disc “From the city to the ocean side”, la banda mallorquina oferirà per temps molt limitat un “Ocean Tour trío” amb concerts en format semiacústic, experimentals i ambientals per racons especials i poc habituals com és el cas del Jardí Botànic.

Les entrades d’aquesta primera cita amb Sons al Botànic, ja estan a la venda en www.movingtickets.com. Doneu-vos pressa que de segur que s’esgoten de seguida!

Pel que fa a la resta dels concerts, per fi us anunciem el cartell! El cicle d'enguany es nodrirà de l'estil malenconiós i instrumental de McEnroe, l'energia dels sintes de Polock, el folk d'aires americans de Joana Serrat, i el pop contundent i bucòlic de Maronda.

Quant al concert extra a l'agost, mantindrem el suspens una miqueta més. Però tranquils perquè en breu us desvetlarem al misteriós artista protagonista d'aquesta sorpresa estiuenca.

Us recordem que els concerts començaran a les 21.30h (obertura de portes a les 21h) i que les entrades costaran 15 euros i es podran adquirir únicament mitjançant la plataforma de movingtickets.com. Ah! suposem que no cal dir-ho a hores d'ara, però el Botànic és un espai públic i de conservació de plantes, per tant no es podrà fumar en tot el recinte.

PROGRAMACIÓ 2016 – SONS AL BOTÀNIC

22 ABRIL - L.A.
13 MAIG - MCENROE
24 JUNY - POLOCK
8 JULIOL - JOANA SERRAT
26 AGOST - CONCERT EXTRA
16 SETEMBRE - MARONDA