EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horario de atención telefónica: de lunes a viernes de 9 a 14h. Fuera de este horario puedes llamar a la recepción del Botánico: 963156800 

ALTRES ANYS
2018

| NOTÍCIES
JA TENIM GUANYADOR DE “PINTA’NS DE NADAL”

CONCURS DE DIBUIX INFANTIL DEL BOTÀNIC

La postal de nadal del Botànic d’enguany ja està en procés! I és que per fi tenim guanyador del concurs de dibuix infantil “Pinta’ns de Nadal” que el Botànic va celebrar el passat cap de setmana del 2 i 3 de desembre, i amb el que volem dissenyar la nostra felicitació nadalenca del 2018. 

Primer de tot, donar les gràcies a tots els xiquets i xiquetes participants. Estem molt contents per la gran acollida que ha tingut el concurs i hem de dir que prendre una decisió ha estat molt difícil. 

I després felicitar a la guanyadora Olivia Fumat Salinas de 5 anys d’edat que ens ha conquistat a tots amb un dibuix ple de màgia i que ha aconseguit captar la llum pròpia que desprén el Botànic per Nadal, i fins ací anem a llegir. I és que, encara volem mantindre el suspense un poquet més i mostrar-vos el dibuix el pròxim divendres 22 de desembre mitjançant la nostra postal nadalenca que us arribarà pels nostres canals habituals de distribució, butlletí electrònic i xarxes socials. 

A la resta dels menuts dir-vos que esperem que gaudireu tant dibuixant com nosaltres veient el resultat!  És per això que hem decidit estendre el concurs durant aquesta setmana mitjançant les xarxes socials i traure un premi extra de votació popular. Els dibuixos estaran penjats durant aquesta setmana en el Facebook del Jardí Botànic (veure ací la galeria) per a que tothom puga opinar, i aquella imatge que més “me gusta” haja obtingut fins al divendres a la 14h, serà premiada amb un abonament anual al Jardí per al xiquet o xiqueta i la seua família. 

Per últim, avisar-vos de que ja podeu arreplegar els dibuixos a la taquilla del Botànic i convidar-vos a utilitzar-los com a felicitació de Nadal!