EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
BOTÀNIC D'HIVERN, VISITES GUIADES (PÚBLIC FAMILIAR)

ITINERARI I TALLER GRATUÏTS AMB L'ENTRADA AL JARDÍ.
AFORAMENT COMPLET, DISCULPEU LES MOLÈSTIES

DIA: 24 GENER 2021

HORA I LLOC:  Començarà a les 11.30 h en l'entrada al Jardí
RESERVA:
 L'activitat inclou una visita i un taller, i serà de caràcter gratuit abonant l'entrada al Botànic. Cal reservar prèviament plaça a partir del dilluns 18 de gener de 2021 i mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció o escrivint un email a cicbotanic@uv.es.
AFORAMENT: limitat a 15 participants.
DIRIGIT A: públic familiar

DESCRIPCIÓ

Perdre's al Jardí sempre és una bona opció, i estació rere estació encara més! Així vos oferim Botànic d'hivern, visites guiades pel Jardí, per gaudir del seu magnífic paisatge canviant i descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que alberga. Uns itineraris que es faran tots els caps de setmana d'hivern, des del 23 de gener fins al 14 de març. Els dissabtes estaran destinats a un públic més general i es faran a les 11.00 h; mentre que els diumenges, estaran dedicats a públic més familiar amb una passejada  i un taller adaptats als més menuts, i començaran a les 11.30 h. 

Ja us podeu inscriure a la visita del pròxim diumenge dia 24 i gaudir, prèvia reserva i abonant l’entrada del Jardí, d’un recorregut pel Jardí de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic. Una visita guiada pels racons més interessants del Botànic: les col·leccions de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d’orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocalles mediterrànies, l'umbracle... I tot sense eixir de la ciutat.

A més a més, la visita guiada  familiar culminarà amb un taller didàctic per als més menuts amb el que volem transmetre la importància de la biodiversitat i inculcar actituds de respecte cap al medi ambient. Al taller que hem preparat aquesta setmana els xiquets elaboraran una bosseta amb plantes aromàtiques seques pròpies de la vegetació del mediterrani valencià com ho són el romaní, la lavanda, la menta, l'orenga, la sàlvia o el marduix. A més a més la bossa es pot posar a l'armari i usar-la per a espantar les arnes de la roba.

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans.

Botànic d'hivern, gaudeix d'aquesta estació al Jardí Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!