EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CURSOS
IL·LUSTRACACTUS

RETRATA LES NOSTRES SUCULENTES AMB LLAPIS DE COLORS

ACTIVITAT SUSPESA TEMPORALMENT PER RESTRICCIONS SANITÀRIES

DIA: 23 i 30 de gener de 2021

PROFESSORA: Esperanza Jiménez Martínez@espejimenez.art

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 7 de gener

LLOC: Jardí exterior i Estufa Freda
HORARI: de 10 a 13:30 h
PREU: 35 € (material inclòs)
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix i la il·lustració botànica.

Pots regalar aquest curs a través de la campanya #RegalaCursos

DESCRIPCIÓ

En aquest taller d’il·lustració vegetal aprendreu a dibuixar mitjançant una tècnica fàcil i versàtil, el llapis de color, i prenent com a models als cactus. I és que esta gran família botànica presenta una gran varietat de mides i formes, que al mateix temps són senzilles de traçar i que ofereixen un resultat molt estètic.

Dibuixareu al natural, en la zona de cactus del Jardí.  A més, per donar-li més calidesa al dibuix, emprareu paper de color i practicareu amb llapis aquarel·lables. La pell, el relleu, les espines, les flors, treballareu les diferents característiques d’aquestes plantes i fareu exercicis pràctics de mescles de color i valoració de tonalitats.

Així, a més de conèixer millor la gran col·lecció de cactus que tenim al Botànic, podreu emportar-vos a casa la vostra obra acabada i descobrir les grans possibilitats d’aquesta tècnica que podreu aplicar a qualsevol tipus d’il·lustració botànica.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur