EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PASSEJADES DE NADAL AL BOTÀNIC

VISITES GUIADES GRATUÏTES

VISITES GUIADES PÚBLIC GENERAL

DIES: 26, 27, 29 i 31 de desembre, 2 i 4 de gener

HORA: 11:30 h

VISITES GUIADES FAMILIARS

DIES: 28 i 30 de desembre, 3 i 5 de gener

HORA: 11:30 h

ENTRADA: gratuïta abonant l’entrada al Jardí

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: l’aforament és limitat i caldrà reservar l’entrada prèviament a partir del 21 desembre en els formularis que s’habilitaran en aquesta mateixa pàgina.

DESCRIPCIÓ

Arriba el Nadal al Botànic, i com cada any volem celebrar-lo amb tots vosaltres perquè gaudiu l’època més màgica de l’any al màxim, en família i envoltats de natura. El nostre clima ens impedirà viure uns nadals blancs però si que podrem gaudir dels verds del Botànic; de les coníferes, les flors de Pasqua (Euphorbia pulcherrima), el vesc (Viscum album), el grèvol (Ilex aquifolium) i de l’espectacular col·lecció vegetal del Botànic.

Vos convidem a viure un #VerdNadal en un dels espais més bonics i amb major biodiversitat de València amb les visites guiades del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic que es faran des del 26 de desembre fins el 5 de gener. Les visites estaran adreçades tant a públic adult com familiar i totes s’iniciaran a les 11:30 h. No esperes més i apunta’t per gaudir d’un recorregut pels racons més bonics del Jardí i conèixer amb profunditat aquest oasi vegetal enmig de la ciutat.

Viu un #VerdNadal amb el Botànic!

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur