EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
LES PLANTES PEL SEU NOM

Voleu saber com es diu una planta que teniu al vostre voltant? Encetem aquesta iniciativa mitjançant les nostres xarxes socials per a seguir acostant-vos a la natura.

Durant aquests dies de confinament, vos animem que eixiu a la finestra o al balcó, o fins i tot que tireu d'arxiu, i que ens envieu fotos de plantes que vos interessa identificar. Eixe arbre tan bonic que us alegra la vista des de casa, una planteta que vau fotografiar l'última vegada que pujareu al Penyagolosa o passejareu pel Saler, o fins i tot eixes flors tan boniques que vos criden l'atenció a la finestra del vostre veí d'enfront.

Posem als nostres botànics i botàniques a la vostra disposició, però com ho fem? Podeu participar d'aquesta iniciativa mitjançant les nostres xarxes socials.

En Facebook, podeu enviar-nos les imatges de dilluns a divendres mitjançant un missatge directe. Els caps de setmana anirem publicant les solucions perquè tothom puga aprendre els noms de les plantes.

Mentre que a Instagram, heu de pujar la foto de la planta a un stories amb el hashtag #lesplantespelseunom i mencionant al @jardibotanicuv. Ens posarem mans a la feina i vos contestarem el més prompte possible etiquetant-vos en un altre stories. Igualment, trobareu totes les solucions en un destacat que hem creat per a l'ocasió al nostre perfil.

Us animeu a conèixer les plantes pel seu nom? Doncs a buscar vegetals i no oblideu seguir-nos en xarxes! El nostre perfil és @jardibotanicuv