EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | DIVULGACIÓ
LES PALMERES DEL BOTÀNIC

Vos agraden les palmeres? Una gran família de plantes amb una fesomia tan particular que simbolitza els paradisos tropicals i subtropicals al llarg del món, i que vos animem a descobrir mitjançant la nostra monografia sobre la col·lecció del Botànic amb més de 80 espècies diferents. Disponible en format digital de forma gratuïta.

Palmeres, de la nostra col·lecció 'Monografies Botàniques', és un llibre magníficament documentat i elaborat pels especialistes José Plumed i Manuel Costa, que recull els 39 gèneres de palmeres representats al Jardí Botànic de la Universitat de València. Un museu viu dedicat a la conservació de les plantes que reflecteix la gran biodiversitat d'espècies vegetals que podem trobar en el nostre planeta.

En aquesta publicació, que podeu gaudir online de forma totalment gratuïta, trobareu descripció general, estructura, etimologia, dades taxonòmiques i ecològiques d'interés, mapes de distribució, usos i aprofitaments tradicionals de cadascuna de les espècies, al costat d'imatges de gran qualitat visual que introduiran al lector en el fascinant món de les palmeres. Un grup molt divers reunit en la família Arecaceae i propi d'ambients tropicals i subtropicals, però que es troba àmpliament representat al Botànic gràcies a la benignitat del clima de València.