EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | DIVULGACIÓ
L'ARBREDA MONUMENTAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

Si sou fans del Botànic, ara més que mai vos convidem a llegir aquesta monografia sobre la col·lecció de plantes més emblemàtica del Jardí, els seus arbres monumentals, i que l'ha convertit en el singular bosc urbà que és hui en dia.

Aquesta última monografia, de la col·lecció 'Monografies Botàniques', recull la gran diversitat d'arbres de tipus monumental que podem trobar al Jardí, així com altres plantes notables que, sense ser arbres en sentit estricte, s'han convertit en elements singulars del Botànic, com és el cas d'algunes ciques, iuques o palmeres. L'arbreda és sense cap dubte la col·lecció més important del nostre Jardí, perquè li atorga caràcter i perquè l'ha convertit amb el pas dels anys en eixe gran bosc urbà que és avui dia.

Descripció general, ecologia, mapa de distribució, dades biomètriques i usos més importants de 65 espècies diferents, juntament amb imatges de gran qualitat visual, és el que podrem trobar en aquesta magnífica guia que inclou a més un plànol amb les seues localitzacions exactes en el Jardí, perquè es convertisca en l'acompanyant perfecte mentre imaginem passejar sota la immensa arbreda del Botànic. 

Una publicació dels autors D. Manuel Costa, Catedràtic Emèrit de la Universitat de València i exdirector del JBUV, i José Plumed, Tècnic Especialista en Arboricultura del JBUV, que podreu gaudir online de forma totalment gratuïta.