EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICA
COR EURÍDICE

CICLE DE CLÀSSICA DE L'AULA DE MÚSICA DE LA UV. 

ACTIVITAT SUSPESA, DISCULPEU LES MOLÈSTIES. EL JARDÍ ROMAN TANCAT PER LA SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA SANITÀRIA ESTATAL ACTUAL. 

DIA: 29 MARÇ 2020

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL BOTÀNIC, DIUMENGE 12.00 H
Entrada lliure, aforament limitat

INTÈRPRETS

COR EURÍDICE
DIRECTORA, DOLORS RICART

DESCRIPCIÓ

Últim concert de música clàssica al Botànic d'aquesta temporada dels "Concerts d'Hivern" de l´Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. Noves melodies i sensacions amb aquest cicle de música clàssica estacional que aquest hivern ens ha deixat 12 actuacions fins al mes de març (inclòs), a les sales del Jardí Botànic, La Nau i el Col·legi Major Rector Peset. 

En aquesta ocasió podrem gaudir amb el Cor Eurídice, un cor integrat exclusivament per dones i que va nàixer fa més de 25 anys amb la intenció d'oferir als alumnes i exalumnes de l'Escola Municipal de Música de les Borges Blanques la possibilitat de formar un cor de cambra. Un projecte molt actiu que va ampliar el seu repertori fins al gospel, el pop, el rock i altres músiques del segle XX, mitjançant la incorporació de Dolors Ricart com a directora, sempre a la recerca de nous llenguatges, entenent la música com a mitjà d'expressió artística vivencial i global.

Una agrupació amb personalitat pròpia que ens sorprendrà el pròxim diumenge 29 de febrer amb la interpretació de diferents peces musicals actuals dels autors i autores H. Gaya, R. Andreu i M.C. Pascual, entre altres.  

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE