EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: JOVE BIG BAND SEDAJAZZ

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2019

DIA: 21 DICIEMBRE 2019

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 7 de desembre de 10 a 18h)

JAZZ CLIMÀTIC

Últim concert de Jazz Climàtic! Una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany estarà dedicat de forma simbòlica al Canvi Climàtic.

I és que molt es parla d’aquesta crisi que sofreix el nostre planeta. Molts són els articles, llibres, documentals i xarrades. Molts són els continguts però poques les accions. S’ha aconseguit que siga un tema del que tothom té a dir alguna cosa, encara que sembla que no s’estiga avançant cap a una solució, ni en la direcció correcta, ni amb la suficient velocitat. Així, us convidem a gaudir del millor Jazz al Botànic però amb una visió ambientalista, per a que hi pensem, per a que ens inspirem, i per a que somiem amb què els i les músics que toquen per a nosaltres no siguen com els del Titànic, que no s’hagen d’enfonsar perquè, al final de la història, hem aconseguit esquivar l’iceberg.  

CONCERT:  JOVE BIG BAND SEDAJAZZ

Juanito Saus, Roque García, Xavi Maldonado, Ángela Blanco, Aurora Blanco, Nino Villanueva, Josep Peiró, Jose Luis Rodrigo, Oscar Lujan, Laura Martí, Nur El Manchoud David Martí, Juan Martí, Angel Ballester, Joan Fernández, Albert Climent, Eva Serrano, Bernat Cucarella, Hugo Barrio, Mika Gimenez, Amin El Manchoud, Ximo Reillo i Jose Reillo. Direcció: Francisco Blanco "Latino".

DESCRIPCIÓ
Aquesta nova formació naix d’ampliar la Sedajazz Kids Band i ja tenen un ampli recorregut en festivals, concerts benèfics, i diferents espais públics i privats.  Compten amb un atractiu repertori seleccionat pel grup que combina estàndards i arranjaments de grans èxits del jazz amb bandes sonores, funk, rock i latin jazz. Atrevits i amb ganes de créixer i seguir aprenent com a músics, ens aportaran el millor que han obtingut d’aquesta experiència pedagògica.

El canvi climàtic és una oportunitat que no podem perdre per a repensar el nostre creixement, que fins i tot sense els efectes de l’escalfament produït pels gasos d’efecte hivernacle estava condemnat a un col·lapse per manca de recursos. Si som intel·ligents i ho aprofitem, podrem llegar un món millor del que ens hem trobat.

Andreu Escrivà