EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
JORNADA: 'PAISAJES PRÓXIMOS'

6ª TROBADA DE PAISATGE

DIES: 8 - 9 NOVEMBRE 2019

LLOC: Auditori Joan Plaça del Botànic
INSCRIPCIÓ: Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV)

DESCRIPCIÓ

Arquitectes pel paisatge organitza, en col·laboració amb el Jardí Botànic de la Universitat de València, la 6ª edició de la seua Trobada de paisatge, enfocada a professionals que treballen al voltant d’aquesta àrea. La trobada d’enguany està dedicada als “Paisatges pròxims”, el paisatge més local i proper de la Comunitat Valenciana.

El tema d’aquesta trobada reflecteix l’evolució dels paisatges als nostres territoris, tant els quotidians com els singulars, els reptes als quals aquests s’enfronten i l’adaptació al canvi climàtic des d’una sostenibilitat social, econòmica i ambiental. La idea és reflexionar sobre el moment actual i el futur immediat així com compartir experiències d’altres realitats que puguen servir per a exemplificar mirades positives de les quals aprendre.

En el programa estan previstes xarrades sobre temes com les polítiques de paisatge en la Comunitat Valenciana, la preservació de l’horta alacantina, projectes de regeneració urbana, ciutats més habitables per a tothom, entre altres.

Arquitectes pel paisatge es constitueix dins del Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana (COACV), amb la finalitat de promocionar i desenvolupar activitats relacionades amb el paisatge, rural i urbà. La formem arquitectes i altres professionals vinculats al paisatge, compromesos amb la seua defensa, protecció i valoració, considerant-lo fonament de la cultura i identitat dels pobles així com una peça central en l'ordenació del territori amb criteris de racionalitat i sostenibilitat social i econòmica.

Arquitectes pel paisatge organitza activitats que contribueixen a la formació dels professionals del paisatge, que puguen reflectir el pensament actual per a respondre a les necessitats d'una població en constant evolució. A més, promou l'intercanvi de coneixements i d'experiències amb altres organitzacions sectorials que aborden el paisatgisme des de punts de vista diferents i col·labora amb altres disciplines, reforçant així el caràcter multidisciplinari i no exclusiu del paisatge.

MÉS INFORMACIÓ

arquitectespelpaisatge.blogspot.com
facebook.com/ArquitectesPelPaisatge