EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
ANDRÉS BELMONTE QUARTET

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2019

DIA: 9 NOVEMBRE 2019

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 26 d'octubre de 10 a 19 h, en octubre, i de 10 a 18h, en novembre)

JAZZ CLIMÀTIC

Més música amb Jazz Climàtic! Una nova edició del nostre cicle de Jazz al Botànic, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany estarà dedicat de forma simbòlica al Canvi Climàtic.

I és que molt es parla d’aquesta crisi que sofreix el nostre planeta. Molts són els articles, llibres, documentals i xarrades. Molts són els continguts però poques les accions. S’ha aconseguit que siga un tema del que tothom té a dir alguna cosa, encara que sembla que no s’estiga avançant cap a una solució, ni en la direcció correcta, ni amb la suficient velocitat. Així, us convidem a gaudir del millor Jazz al Botànic però amb una visió ambientalista, per a que hi pensem, per a que ens inspirem, i per a que somiem amb què els i les músics que toquen per a nosaltres no siguen com els del Titànic, que no s’hagen d’enfonsar perquè, al final de la història, hem aconseguit esquivar l’iceberg.  

CONCERT: ANDRÉS BELMONTE QUARTET

Tariq. Andrés Belmonte, Efrén López, David Gadea i Ales Cesarini.  

DESCRIPCIÓ
Tariq significa ‘camí’ en àrab, i en aquest cas, el camí musical ens durà per un encontre màgic entre les cultures àrab i valenciana. En ell es reinterpreta la tradició mediterrània i la música oriental modal, passat pel tamís del jazz modern, i ho fa de la mà de grans músics, alguns experts en música turca i persa, o en instruments tradicionals àrabs. Gaudirem amb ells d’un viatge en el temps i l’espai.  

Davant el deteriorament climàtic, el vertader perill no és la nostra inacció, és que les empreses i els polítics fan que semble que s’està produint una acció real quan en realitat no s’ha fet quasi res. 

Greta Thunberg