THE GARDEN NOW

IT'S SPRING AT THE GARDEN

AWAKENING FROM SLUMBER

CULTURE AND COMMUNICATION UNIT

Responsible: Eva Pastor
Technician: Elisa Caballer

Tel. 96 315 68 06/24 
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Info and inscriptions at cultural activities: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Telephone service hours: Monday to Friday from 9 am to 2 pm

OTHER YEARS
2020

AGENDA | EVENTS OR ACTIVITIES
CONCURSO: ¡PÍNTANOS DE NAVIDAD!

DIES: 8 i 9 de desembre de 2018.

PREU: entrada gratuïta per a cada xiquet o xiqueta participant i familiars que l’acompanyen.

HORA: de 10.30 a 13.30 h

LLOC: jardí exterior.

DIRIGIT A: xiquets i xiquetes (fins a 12 anys).

DESCRIPCIÓ

El Nadal és una data en què la majoria de persones ens recordem uns d’altres i ens agrada celebrar amb la família i amistats. Al Botànic, també ens agrada recordar-nos dels nostres i és tradició enviar i compartir una felicitació de Nadal ben especial. I vegetal, clar! I qui millor per transmetre l’essència del nostre Jardí que el nostre públic infantil? Ments sense límits que gaudeixen pintant els móns que imaginen. Per això, des del Botànic us convidem a la segona edició del Concurs infantil de dibuix Pinta’ns de Nadal!

Tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen, de fins a 12 anys d’edat, poden apropar-se el cap de setmana del 8 i 9 de desembre en l’horari assenyalat i participar del concurs. Animeu-los a traure punta als seus colors, engegar les seues habilitats creatives i imaginar el nostre univers vegetal vestit de Nadal. El dibuix guanyador, a més d’aconseguir un suculent premi, es convertirà en la felicitació nadalenca del Botànic!

Els participants i familiars entren gratuïtament al Jardí. A més, també podran participar al taller d’elaboració d’adorns de Nadal amb material vegetal que se celebrarà en el mateix horari i amb personal especialitzat.

Veniu a gaudir de la natura urbana del Jardí i ajudar el Botànic a posar-se a punt. Animeu als vostres fills i filles, nets i netes, nebots i nebodes, amics i amigues a participar!

BASES DEL CONCURS

El Jardí Botànic de la Universitat de València convoca un Concurs de dibuix infantil per triar la seua felicitació de Nadal de 2018. 

PARTICIPACIÓ

Podran participar xiquets i xiquetes fins als 12 anys d’edat. Es podran presentar un màxim de dos obres per participant. 

No podran participar els fills i filles del personal del Jardí Botànic de la UV.

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

LLOC I DATA DE REALITZACIÓ

El concurs serà al Jardí Botànic de la Universitat de València (c/ Quart, 80), el 8 i 9 de desembre de 2018, de 10.30 a 13.30 h, i no es podrà sortir del recinte amb l’obra.

En cas que les condicions meteorològiques no permeten la celebració del concurs, l’organització es reserva el dret a ajornar la convocatòria.

TEMÀTICA, MATERIALS I SUPORT

El Jardí Botànic habilitarà un espai a l’aire lliure, amb un monitor/a responsable, on els participants hauran de crear les seues obres. Se’ls facilitarà un full segellat  i hi haurà a la seua disposició diferents materials per a la realització de l’obra.

La temàtica del dibuix és “Imagina el Nadal al Botànic”. La tècnica serà lliure. 

INSCRIPCIÓ

La participació i inscripció són gratuïtes. L’entrada al Jardí per a eixe dia serà gratuïta per als xiquets i xiquetes participants i familiars que els acompanyen.

La inscripció es realitzarà en el mateix moment de la participació, i els pares, mares o tutors/es dels xiquets i xiquetes deixaran nom i cognoms del participant,correu electrònic i telèfon de contacte. L’absència de dades o la seua inexactitud pot suposar l’exclusió de l’obra.

Per a més informació, contactar amb el Jardí Botànic al 96 315 68 16 i en cicbotanic@uv.es

PREMIS

Hi haurà una única obra premiada escollida per a ser la felicitació de Nadal del Botànic en 2018.

El premi consistirà en:

- 20 postals en paper dissenyades pel Jardí Botànic amb el dibuix premiat.

- Un lot de llibres infantils relacionats amb la natura.

- Un abonament anual al Jardí.

- Una activitat de cap de setmana (taller infantil i visita al Jardí) per al grup d’amics i amigues del xiquet o xiqueta guanyador del concurs (màxim de 20 assistents). A gaudir durant l’any 2019. 

El premi no podrà declarar-se desert.

El dibuix premiat passarà a ser propietat del Jardí Botànic de la Universitat de València, qui ostentarà els drets de reproducció i exhibició. El Jardí es reserva el dret de modificar o retocar el dibuix per a fer viable la seua adaptació a targeta de Nadal.

La resta de dibuixos participants es podran reproduir en una galeria d’imatges que es farà pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic El dibuix amb més likes de la galeria, també tindrà premi! Llegiu més avall. 

JURAT

El jurat estarà format per personal del Jardí Botànic de la UV.

COMUNICACIÓ DEL PREMI I RETIRADA DE LES OBRES

El premi es comunicarà la setmana posterior al concurs mitjançant el contacte facilitat, i serà publicat a la web i xarxes socials del Jardí Botànic. A partir del dia 17 de desembre tots els dibuixos participants estaran disponibles a la taquilla del Jardí Botànic, per a que les famílies també puguen usar les obres dels seus menuts com a felicitació de Nadal.

PREMI AL DIBUIX MÉS VOTAT A FACEBOOK

Tots els dibuixos participants en el concurs, excepte l’obra guanyadora, es publicaran en una galeria d’imatges que es farà pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic (link a facebook https://www.facebook.com/jardibotanicuv). El dibuix amb més M’agrada (Likes) de la votació popular serà premiat amb un regal botànic i un abonament anual al Botànic per a l’autor/a de l’obra i per a la seua família. Regalo solo para el autor como el otro premio, no? O va diferente? 

La data del recompte de més M’agrada s’efectuarà el 18 de desembre a les 12 h del migdia. La persona guanyadora es donarà a conèixer eixe mateix dia.

DONDE Y CUANDO?

DÍAS: 8 y 9 de diciembre de 2018.

PRECIO: entrada gratuita para cada niño o niña participante y familiares que los acompañen.

HORA: de 10.30 a 13.30 h.

LUGAR: jardín exterior.

DIRIGIDO A: niños y niñas (hasta 12 años).

 

DESCRIPCIÓN

La Navidad es una fecha en la que la mayoría de personas nos acordamos de nuestros seres queridos, que nos gusta celebrar con la familia y amistades. En el Botànic, también nos gusta acordarnos de los nuestros y ya es tradición enviar y compartir una felicitación de Navidad muy especial. ¡Y vegetal, claro! Quién mejor para conseguir transmitir la esencia de nuestro Jardí que nuestro público infantil? Mentes sin límites que disfrutan pintando los mundos que imaginan. Por eso, desde el Jardí os invitamos a la segunda edición del Concurso infantil de dibujo Pinta’ns Nadal!

 

Todos los niños y niñas que lo deseen, de hasta 12 años de edad, quedan invitados a acercarse al Botànic el fin de semana del 8 y 9 de diciembre en el horario señalado y participar en este concurso. Animadlos a sacar punta a los colores, poner en marcha sus habilidades creativas e imaginar nuestro universo vegetal vestido de Navidad. El dibujo ganador, además de conseguir un suculento premio, ¡se convertirá en la felicitación navideña del Botánico!

 

Los participantes en el concurso y familiares podrán entrar gratuitamente al Jardí. Además, también  podrán participar en el taller de elaboración de adornos de navidad con material vegetal que se celebrará en el mismo horario con personal especializado.  

 

Venid a disfrutar de la naturaleza urbana del Jardí, empezar la navidad y ayudar al Botànic a ponerse a punto. Animad a vuestros hijos e hijas, limpios y limpias, sobrinos y sobrinas, amigos y amigas a participar!

 

BASES DEL CONCURSO

El Jardín Botánico de la Universitat de València convoca un Concurso de dibujo infantil para elegir su felicitación de Navidad de 2018.

 

PARTICIPACIÓN

Podrán participar niños y niñas hasta los 12 años de edad. Se podrán presentar un máximo de dos obras por participante. 

No podrán participar los hijos e hijas del personal del Jardín Botánico de la UV.

La participación en el concurso supone la aceptación de estas bases.

 

LUGAR Y FECHA DE REALIZACIÓN

 

El concurso será al Jardí Botànic de la Universitat de València (c/ Quart, 80), el 8 y 9 de diciembre de 2018, de 10.30 a 13.30 h, y no se podrá salir del recinto con la obra.

En caso de que las condiciones meteorológicas no permiten la celebración del concurso, la organización se reserva el derecho a aplazar la convocatoria.

 

TEMÁTICA, MATERIALES Y APOYO

El Jardí Botànic habilitará un espacio al aire libre, con un monitor/a responsable, donde los participantes tendrán que crear sus obras. Se les facilitará una hoja sellada  y  habrá a su disposición diferentes materiales para la realización de la obra.

La temática del dibujo es “Imagina la Navidad al Botànic”. La técnica será libre.

 

INSCRIPCIÓN

La participación e inscripción son gratuitas. La entrada al Jardí para ese día será gratuita para los niños y niñas participantes y familiares que los acompañen.

 

La inscripción se realizará en el mismo momento de la participación, y los padres, madres o tutores/se de los niños y niñas dejarán nombre y apellidos del participante, correo electrónico y teléfono de contacto. La ausencia de datos o su inexactitud puede suponer la exclusión de la obra.

Para más información, contactar con el Jardín Botánico al 96 315 68 16 y en cicbotanic@uv.es

 

 

PREMIOS

Habrá una única obra premiada escogida para ser la felicitación de Nadal del Botànic en 2018.

El premio consistirá en:

- 20 postales en papel diseñadas por el Jardí Botànic con el dibujo premiado.

- Un lote de libros infantiles relacionados con la naturaleza.

- Un abono anual al Jardí.

- Una actividad de fin de semana (taller infantil y visita al Jardí) para el grupo de amigos y amigas del niño o niña ganador del concurso (máximo de 20 asistentes). A disfrutar durante el año 2019. 

 

El premio no podrá declararse desierto.

 

El dibujo premiado pasará a ser propiedad del Jardí Botànic de la Universitat de València, quien ostentará los derechos de reproducción y exhibición. El Jardín se reserva el derecho de modificar o retocar el dibujo para hacer viable su adaptación a tarjeta de Nadal.

 

El resto de dibujos participantes se podrán reproducir en una galería de imágenes que se hará pública al perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic. El dibujo con más Likes de la galería, también tendrá premio! Leed más abajo.

 

JURADO

El jurado estará formado por personal del Jardí Botànic de la UV.

 

COMUNICACIÓN DEL PREMIO Y RETIRADA DE LAS OBRAS

El premio se comunicará la semana posterior al concurso mediante el contacto facilitado, y será publicado en la web y redes sociales del Jardí Botànic. A partir del día 17 de diciembre, todos los dibujos participantes estarán disponibles en la taquilla del Jardí Botànic, para que las familias también puedan usar las obras de sus pequeños como felicitación de Navidad.

PREMIO AL DIBUJO MÁS VOTADO DE FACEBOOK

Todos los dibujos participantes en el concurso, excepto la obra ganadora, se publicarán en una galería de imágenes que se hará pública en el perfil oficial de Facebook del Jardí Botànic (link a https://www.facebook.com/jardibotanicuv). El dibujo con más Me gusta (Likes) de la votación popular será premiado con un regalo botánico y un abono anual al Botànic para el autor/a de la obra y para su familia. Regalo solo para el autor *como el *otro premio, no? O va *diferente?

La fecha del recuento de más Me gusta se efectuará el 18 de diciembre a las 12 h del mediodía. La persona ganadora se dará a conocer ese mismo día.