EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | CURSOS
FOTOGRAFIA DE PAISATGE AMB EL MÒBIL

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

TREU-LI EL MÀXIM PARTIT A LA TEUA CÀMARA

DIES: 1 DESEMBRE 2018

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 8 OCTUBRE 
PROFESOR: Luis Calvente i Nacho Boix, d’Objetivo Valencia.
LLOC: sala Seminaris, jardí exterior i llit del riu Túria
HORARI: dissabte 1 de desembre, de 9 a 14 h i de 16 h a 20 h.
PREU: 40 € 
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en millorar les seues fotografies de paisatge
NOTA: les persones assistents hauran de portar el seu mòbil Android o iPhone amb App de càmera (millor amb opcions configurables) i carregador de mòbil.

DESCRIPCIÓ

Hui en dia, portem sempre al damunt una càmera, al nostre smartphone, i amb ella pretenem captar no sols els millors records de cada dia, sinó també paisatges que ens impacten i ens enamoren en excursions i viatges. I, després, per descomptat, volem compartir-los a les xarxes socials! Encara que amb la càmera del mòbil en mode automàtic podem treure resultats bastant dignes i aplicar un filtre que sembla que tot ho salva, ens queden per explorar moltíssimes opcions que podrien millorar autènticament el paisatge retratat i aconseguir que els likes es disparen per mèrits propis.

Amb la professionalitat i experiència del professorat d’Objetivo València, amb una trajectòria consolidada en la fotografia de natura i de paisatge i experts en tot tipus de dispositius fotogràfics, aquest curs pretén que les persones assistents aprenguen, fàcilment i en poc temps, els trucs i consells bàsics per a utilitzar correctament la càmera del mòbil i aconseguir bones fotografies. S’explicarà com enquadrar correctament, utilitzar les escenes, evitar que isquen fotos mogudes, utilitzar el balanç de blancs i configurar els ajustos importants. Així, en tan sols un dia de taller intensiu, aconseguirem traure el màxim partit a la infrautilitzada càmera del mòbil per a poder captar fotografies de paisatge espectaculars.

INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, cridant al 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMA DEL CURS

- Smartphone i app de fotografia.
- Utilització d’escenes: casos concrets.
- Composició i enquadrament.
- Sostindre el mòbil: trucs i consells.
- Fotos mogudes: com evitar-ho.
- Balanç de blancs.
- La llum. Possibilitats i solució de problemes.
- Compensació d’exposició.
- Configuració dels ajustos importants.

MÉS INFORMACIÓ

www.objetivovalencia.es

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.