EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: ESTÀNDARDS D'ELLES

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 22 SETEMBRE 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 8 de setembre de 10 a 20 h)

CROMÀTIC JAZZ

Més Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz, la nostra proposta per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany es deixarà seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d’un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d’una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l’horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l’ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l’any. 

CONCERT: TARDOR GROGA. ESTÀNDARDS D'ELLES

Eva Romero, Iván Cebrián, César Cortés 

DESCRIPCIÓ
Imaginem-nos els anys 30, clubs d’ambient efervescent on sona el swing però, això si, amb un ambient masculí. Quants foren els obstacles a superar d’aquelles que volgueren fer-se un lloc en el Jazz de l’època? A poc a poc l’escena s’omplí d’orquestres de dones, aplegant la conquesta definitiva quan algunes aconseguiren entrar als grups només d’homes, representant papers separats d’allò decoratiu o de la interpretació vocal.

Una actuació que pretén transportar-nos a aquell moment en el temps i retre homenatge a dones com la pianista Mary Lou Williams, gràcies a les quals s’obrí el camí a la resta les intèrprets de Jazz i a les que cal col·locar al lloc que els correspon.