EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2019

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
CONCERT: CLARA JUAN SOLER & BEA ESTÉVEZ 4TET

CICLE DE JAZZ AL BOTÀNIC 2018

DIA: 30 JUNY 2018

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 5 € (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 16 de juny de 10 a 21 h)

CROMÀTIC JAZZ

Més Jazz al Botànic amb Cromàtic Jazz, la nostra proposta per a 2018. Un projecte musical, en col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz i sota el patrocini de Caixa Popular, que enguany es deixarà seduir pels colors del nostre Jardí.

Cromàtic jazz és un cicle ple de matisos i de ritmes vibrants, dintre del qual hem de deixar-nos portar i sentir la sinestèsia encisadora i única que envaeix a qui escolta música al costat d’un jardí. I és que les estacions tenen els seus paisatges, sensacions, aromes i textures propis, però si alguna cosa les defineixen són els colors. Els jardins muten les tonalitats d’una forma subtil, passegen de puntetes pel calendari fins mostrar-se en la plenitud de la seva temporada i, de sobte, ens sorprenen amb les flors més exuberants, amb la verdor encegadora, amb els camins plens de fulles ocres o amb els reflexos metàl·lics, i la roda torna a girar de nou. Ho fan també els boscos, els parterres, les riberes, els camps, l’horta, així que volem dedicar la música dels nostres concerts de Jazz a l’ampla i suggerent paleta de colors que el Botànic ofereix en cada moment de l’any. 

CONCERT: ESTIU VERD
CLARA JUAN SOLER & BEA ESTÉVEZ 4TET

Clara Juan Soler, Bea Estévez, Dario Piccioni, Tico Porcar  

DESCRIPCIÓ
Aquestes dos saxofonistes, representants d’una nova generació del Jazz valencià, lideren un quartet que es completa amb la base rítmica del contrabaix i el bateria. Tot per fer una visió personal d’alguns estàndards de Jazz.
Viatjarem del swing més tradicional emulant els mítics Sonny Sttit i Genne Amouns, fins a la textura contemporània de Tom Harell.

Volen allunyar-se del format convencional de quartet, i ho aconsegueixen mitjançant un so fresc fruit de l’exploració de noves sonoritats mitjançant la interacció. Descobriràs una atmosfera sonora diferent.