EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2018

AGENDA | CURSOS
TALLER INFANTIL DE DIBUIX

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

EL NOSTRE JARDÍ SECRET

DIA: 27 MAIG 2018

PROFESSORA: Maria García Calvo
PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 29 MARÇ 2018
LLOC: Jardí exterior
HORARI: Diumenge d'10.30 a 13.30 h 
PREU: Gratuït (aforament limitat a 14 xiquets) 
EDAT: de 5 a 12 anys

DESCRIPCIÓ

Curs de dibuix per a xiquets i xiquetes, en què treballarem sobretot la tècnica de l’aquarel·la com a iniciació a la il·lustració botànica. Es proposarà com a introducció un text de literatura clàssica relacionat amb el jardí i els xiquets/es, i seguirà una breu fase teòrica sobre l’ús de materials, observació i elecció del tema propi. Després ja ens llançarem a representar plantes, arbres i racons del Botànic.

L’objectiu del taller és fomentar l’ús del dibuix com a mitjà d’expressió i de coneixement del món vegetal al context del Jardí. A través de la seua representació, aprendrem a confiar en les nostres possibilitats. Per a que els menuts no deixen de dibuixar per falta de motivació, cal despertar interès pel que ens envolta, dedicar temps a contemplar i comprendre, adquirir consciència de la nostra pertinença a la natura i de la nostra capacitat per interpretar-la i representar-la.   

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, entre setmana de 10 a 14 h, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el nom i cognoms dels xiquets a participar, i telèfon de contacte d'un adult. Una vegada us confirmem la plaça ja estareu matriculats. 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.