THE GARDEN NOW

IT'S SPRING AT THE GARDEN

AWAKENING FROM SLUMBER

CULTURE AND COMMUNICATION UNIT

Responsible: Eva Pastor
Technician: Elisa Caballer

Tel. 96 315 68 06/24 
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Info and inscriptions at cultural activities: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Telephone service hours: Monday to Friday from 9 am to 2 pm

OTHER YEARS
2020

AGENDA | VACATIONS WORKSHOPS
TALLERES DE NAVIDAD PARA NIÑOS

ORGANITZA EL GABINET DE DIDÀCTICA

DIES: 26 DESEMBRE 2017 - 5 GENER 2018

SESSIONS: 26, 27, 28 i 29 de desembre, 2, 3, 4 i 5 de gener de 2018 
HORA: de 10 a 14h. Possibilitat d'ampliar horari, guarderia de 8.30 a 10h, i servei de pícnic de 14 a 16h (si hi ha grup mínim i els alumnes portaran el dinar)
EDAT: de 3 a 12 anys (xiquets ja escolaritzats)
PREU: del 26 al 29 són 75€ i del 2 al 5, també 75€. Possibilitat de dies solts per 21€. El servei de guarderia són 2,5€ més per dia i el de pícnic 3€. 

DESCRIPCIÓ

Aquest mes de desembre convidem una vegada més als més menuts a celebrar el Nadal al Jardí Botànic! Vuit dies per gaudir amb històries, jardineria, manualitats, receptes i jocs de tot tipus, i tot en un entorn únic com és el nostre Jardí.

Per una banda parlarem, com no, de plantes però nadalenques com la flor de Pasqua, el vesc, el grèvol i de la tracidició de decorar els arbres en aquestes festes. Per altra treballarem amb les mans per fabricar els nostres propis adorns nadalencs amb elements vegetals que donaran calidesa als nostres llars aquestes festes. 

A més, parlarem de com celebrem el Nadal en altres llocs del món tant diferents com Rússia, on és costum regalar mandarines, o Austràlia, on ara és estiu! I no podien faltar les nostres delicioses receptes. A banda d'aprendre coses sobre el xocolat, que és d'origen vegetal, cuinarem diferents dolços i les típiques galetes de gingebre.

T'apuntes? Celebra el Nadal amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic!

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Es pot realitzar la matricula a través del formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es o cridant al 96 315 68 18/661427512

PROGRAMACIÓ DELS TALLERS DE NADAL

2017

26 DESEMBRE -  PLANTES DE NADAL. CURIOSITATS DE LES PLANTES NADALENQUES 
Parlarem de la flor de pasqua, del vesc i del grèvol, entre altres. Farem una activitat de jardineria. 
27 - DESEMBRE. MANUALITAT DECORACIÓ NADALENCA. Què seria del Nadal sense els seus alegres decorats?, farem decoracions nadalenques amb elements vegetals i explicarem històries Nadalenques.
28 DESEMBRE - COSTUMS NADALENCS EN ALTRES PAÏSOS. Aquest dia ho dedicarem al Nadal a Rússia, i explicarem els seus costums: “L'Avi Fred i la Xiqueta de Neu”. I com a Rússia és costum regalar mandarines, ja que allí eren escasses, visitarem la col·lecció de cítrics del Botànic, on podrem trobar alguns tan rars com la fortunella, el kumquat i la bergamota, entre altres.
29 DESEMBRE - CUINA NADALENCA. Un altre costum que no pot faltar en Nadal són els dolços, així que nosaltres, aquest divendres, ho dedicarem a cuinar galetes nadalenques. Porta la teua carmanyola.

2018

2 GENER - PLANTES DE NADAL. Per què es decoren els arbres de Nadal? Parlarem d'açò, de la seua història i sobretot de les plantes anomenades Gimnospermes. Farem una activitat de jardineria. 
3 GENER - MANUALITAT DECORACIÓ. Decoració nadalenca amb elements vegetals. 
4 GENER - COSTUMS NADALENCS EN ALTRES PAÍSES. Aquesta vegada en un lloc on el Nadal no és a l'hivern sinó a l'estiu, com es passa el Nadal a Austràlia?, parlarem dels costums i de les plantes implicades. 
5 GENER - CUINA NADALENCA. No podia faltar el dolç entre els dolços, la xocolata, ho estudiarem, veurem la seua planta, el seu fruit i farem alguna recepta amb ell.