THE GARDEN NOW

IT'S SUMMER AT THE GARDEN

LIGHT, COLOR AND FRESHNESS

CULTURE AND COMMUNICATION UNIT

Responsible: Eva Pastor
Technician: Elisa Caballer

Tel. 96 315 68 06/24 
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Info and inscriptions at cultural activities: Anaïs Gómez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Telephone service hours: Monday to Friday from 9 am to 2 pm

OTHER YEARS
2018

AGENDA | CICLO SONS AL BOTÀNIC
SMILE

Diem adéu a l’estiu i a la tercera edició de SONS AL BOTÀNIC, concerts acústics a l’aire lliure, sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Un entorn únic per gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d’artistes del panorama indie-alternatiu més actual.

Des de Guetxo, els xics d’SMILE s’acostaran al nostre Jardí per a posar el punt final al cicle el pròxim mes de setembre i deixar-nos amb un somriure en la cara fins la pròxima temporada. I és que amb els seus ritmes ballables i d’aires  californians que fan olor a mar, festa i surf, aconseguiran transportar-nos de nou al principi de l'estiu i deixar atras la depressió post-vacacional.

Aquest banda liderada per John Franks, cantant i guitarra, amb el baixista Ferdy Martínez Bretón i el bateria Javi González, va començar amb un estil més rocker però ja amb el seu tercer disc “Out of season” van virar a un so indie folk més personal i atemporal. I ja amb el seu últim projecte “Happy accidents”, decideixen donar un pas més i es presenten més contemporanis amb bases programades i teclats alegres que es tradueixen en melodies lluminoses i enganxoses.

Temes com “When the lights change”, “Light you up” o “Such a long time” reflecteixen sens dubte eixe bon rotllisme del que parlem, encara també hi ha lloc per a cançons més malenconioses com “Another day gone”, “Adela”  o “Keep on”, aquesta última dedicada a l’antic guitarrista del grup, Josu. De segur que us han entrat ganes de ballar i gaudir al nostre Jardí, no? Doncs ací us esperem!

SONS AL BOTÀNIC està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Producciones i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Turia.