EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: ISLAS COLUMBRETES, UN VIAJE A LA TIERRA DE LAS SERPIENTES

ORGANITZA LLIBRERIA PATAGONIA

DIA: 29 MARÇ 2017

LLOC: Auditori Joan Plaça
HORA: 19.30h
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat 

El Botànic col·labora amb la Llibreria Patagonia en la presentació d’una sèrie de publicacions d’allò més naturalistes. Començarem el pròxim 29 de març amb Islas Columbretes, un viaje a la tierra de las serpientes.

Sabies que el nom de Columbretes li’l van donar els romans per la abundància de víbores que hi havia a les illes quan les van descobrir? I que durant molt de temps va ser refugi dels pirates berberiscos que recalaven a les seues cales? I que és un hábitat únic en tot el mediterrani per la biodiversitat marina que hi ha sota les seues aigües? 

Un magnífic conjunt d’illots que tothom hauria de conèixer i visitar almenys una vegada en la vida, i que podrem descobrir mitjançant aquesta guia. Un llibre que es converteix en tota una aventura per aquest magnífic paradís del litoral castellonec amb gran diversitat de espècies vegetals i animals.

A la presentació intervendran, l’autor, Gerardo Urios, doctor en biologia i antic guarda de les illes, a més de consultor ambiental i gerent en l’empresa Landstudios Consulting. I Juan Jiménez, doctor en biològiques que durant més de 30 anys ha estat dedicat a la investigación i conservació de la fauna salvatge d’questa Reserva Natural com a director de la mateixa, encara que actualmente és Cap del Servei de Vida Silvestre de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.

MÉS INFORMACIÓ

www.libreripatagonia.com