EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PRESENTACIÓ: MAPA DE LA SERRA D'ESPADÀ

ORGANITZA LLIBRERIA PATAGONIA

DIA: 4 ABRIL 2017

LLOC: Auditori Joan Plaça
HORA: 19.30h
ENTRADA: gratuïta, aforament limitat 

El Botànic col·labora amb la Llibreria Patagonia en la presentació d’una sèrie de publicacions d’allò més naturalistes. Continuarem el pròxim 4 d'abril amb Mapa de la Serra d’Espadà de Tossal Cartografies.

Un doble mapa i guia excursionista a escala 1/30000 del Parc Natural, amb centenars de quilòmetres de camins de muntanya i rutes abalisades, camins de suro, trinxeres, topònims, castells i talaies, restes morisques i milers d’elements patrimonials, des de la Vilavella fins al Collado de Arenillas, que conformen la coneguda GR36. Espadà, un espai muntanyenc humanitzat però viu, que amaga un autèntic bosc encisador ple de patrimoni i amb una gradació cromàtica i paisatgística única al nostre territori.

A que t’abelleix recórrer-lo? Doncs t’esperem el dia de la presentació a l’Auditori Joan Plaça del Botànic amb l’autor del mapa i diferents col·laboradors que coneixen ben a prop aquest magnífic espai natural. Per una banda, Òscar Arnau, de Tossal cartografies i autor del mapa, parlarà del procés d’elaboració cartogràfica i les seues dificultats, així com dels continguts, elements i patrimoni inclosos. Per altra, Jorge Cruz Orozco, doctor en geografia del Museu Valencià d'Etnografia, aprofundirà en la cartografia i el territori, i en l'estat dels mapes de les nostres muntanyes. Després, Alfons Moros i Planelles, president de la SASE i professor de filosofia IES Penyagolosa, reflexionarà sobre el paper de  l’associacionisme i d'accions envers la protecció de la serra d'Espadà. Per últim, Sento Puchades i Vila, autor de la topoguia del GR-36, ens mostrarà els diferents camins tradicionals i itineraris que podem fer, parlarà del mapa com a eina de futur i exposarà les seues visions i reflexions al voltant d’Espadà.   

MÉS INFORMACIÓ

www.libreripatagonia.com