EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Técnico: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Información y matrícula en actividades culturales: Sonia Martínez

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

ALTRES ANYS
2017

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
MATTHIEU SAGLIO EN CONCERT

MATTHIEU SAGLIO PRESENTA 'CELLO SOLO'

DIA: 3 FEBRER 2017

LLOC: AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ

HORA: 21 h
PREU: 10 € (entrades disponibles a la taquilla del Jardí, des del divendres 20 de gener de 2017 de 10 h a 18 h)

INTÈRPRETS: Matthieu Saglio: violoncel, composició, sampler. Emilio Garrido: textos i veu

El Botànic gaudirà el proper 3 de febrer de la música del violoncel·lista francès Matthieu Saglio que presentarà el seu projecte “Cello Solo”. Un espectacle musical que gira entorn al instrument que li dóna nom. Les entrades estaran a la venda a partir del proper dia 20 de gener de 2017.

Durant 70 minuts gaudirem d’una combinació de composicions commovedores, on ressonen els ecos de les catedrals occidentals i dels socs del Maghreb, del tango llatinoamericà i del flamenc ibèric. L’acompanyarà a l'escenari la inconfusible veu d'Emilio Garrido (Radio3-RNE) amb textos de la seua novel·la Aire de fuga (Efecto Violeta Edicions, 2009).

I és que Matthieu Saglio també fa màgia amb el sampler que li permet gravar-se en directe per harmonitzar i donar amplitud als temes, com si diversos violoncels tocàren junts i deixant sempre molt espai per a la improvisació. Recentment, el músic ha editat un disc gravat en directe al Corral de Comèdies d'Alcalá d'Henares.

Matthieu Saglio ja ha fet sonar el seu violoncel al Botànic i va ser víctima de les 10 preguntes verdes de Revista Espores i per això que ara el coneixem un poc més. Fes clic per llegir les respostes Matthieu en #viuelBotanic.  

Més informació sobre Matthieu Saglio ací