EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | EXPOSICIONS
ABSTRACT

MOSTRA DE FOTOGRAFIA ABSTRACTA

DIES: 15 SETEMBRE – 1 NOVEMBRE DE 2016

SALA HORT DE TRAMOIERES DEL BOTÀNIC, ENTRADA GRATUÏTA

HORARI: de dilluns a diumenge de 10h a 20h en setembre i de 10h a 19h en octubre

El Botànic presenta Abstract, un projecte dels membres del col·lectiu fotogràfic Portfolio Natural que convertirà la sala Hort de Tramoieres en una autèntic viatge. Una col·lecció de fotografies de natura que gira al voltant de l’abstracció. Colors, records, estímuls que evoquen l’aire lliure i el costat més salvatge i íntim de la nostra imaginació.

La exposició́ consta de 30 fotografies de 30 autors diferents units gràcies a aquesta idea i que han aconseguit renovar la fotografia de la natura donant a cada instantània la càrrega emocional adequada.

I és que Portfolio Natural és el fil conductor d’un projecte que resum les intencions dels fotògrafs que hi participen i que tot i les seues diferències tenien en comú la necessitat d’expressar amb els seus objectius una mirada distinta del paisatge. Una mostra que s’obrirà al públic el dijous 15 de setembre en la Sala Hort de Tramoieres del Botànic i que podreu visitar fins al pròxim mes d’octubre.

I com que el projecte ve d’un col·lectiu, aquesta vegada els encarregats de coordinar la mostra a València han estat els fotògrafs David Santiago i Juan Tapia, membres també de Portfolio Natural.

David Santiago va començar a usar la càmera fotogràfica als 16 anys i des d’aleshores no ha parat. Ha visitat 70 països per capturar imatges fascinants tant del món natural com de la vida humana. Així, més de 500 reportatges avalen la seua professionalitat en publicacions com Traveler, GEO, Viajes Nacional Geographic, Viajar, Viajeros o Lonely Planet. Hui dia col·labora amb el Ministeri de Medi Ambient a través de TRAGSA, i les seues fotografies il·lustren llibres, cartells, exposicions, audiovisuals y centres d’interpretació.

Juan Tapia és empresari agrícola a Roquetes de Mar, i és en aquest poble de la costa d’Almeria on al 2002 va iniciar la seua carrera fotogràfica junt amb la professora que va saber exigir-li la creativitat necessària i la necessitat d’expressar usant la fotografia com a ferramenta. Hui dia, manté viva l’estima per la fotografia i amb ella, noves formes de copsar la quotidianitat amb la seua càmera. 

Però a la mostra del Botànic trobaràs les seues imatges i també les de molts altres fotògrafs de natura, que seguint la filosofia del projecte, converteixen la seua feina en un autèntic treball artístic. No deixes passar l’oportunitat d’abstraure’t i gaudir de la natura amb aquesta col·lecció de fotografies!DONDE Y CUANDO?